Дамски туники онлайн за топлия сезон

Отново сме на прага на топлия сезон и отново ще поставим в центъра на вниманието обновяването на гардероба. Туника или блуза? Рокля или туника? Причината за тези въпроси, които може би си задавате, е универсалността на туниката – дреха, подобна и на блуза, и на рокля.

Време е да планирате и отпуската си и гардероба за нея, а както знаете от опит, универсалните дрехи трябва да преобладават за лесно съчетаване и разнообразие от тоалети с малко компоненти. И така, на шопинг за туники! Ще се изкушите от предложенията в онлайн магазина на Модна къща Twelve O’Clock.

 

Разнообразие от модели

Туниките като съвременни дамски дрехи включват:

  • модели тип риза
  • модели, които могат да се носят и като къси рокли
  • туники тип тениски
  • туники тип блузи
  • туники тип халат

и други.

Когато избирате нови туники, спрете се на няколко различни модели, за да постигнете лесно разнообразие.

Туниката-рокля е задължителна. Тя е универсална и като делово облекло, и за официално мероприятие, и за излизане. Впечатляваща е туниката „Оранжево“ – с кройка тип риза, разкроена от талията надолу и с гарнитура от черна дантела от двете страни на закопчаването.

 

 Рокля, туника и риза в едно

За кои дами са подходящи туниките

Не бихме казали, че има дами, за които туниката няма да е подходящ модел. Препоръчваме я:

  • на пълнички дами – свободната туника скрива коремчето и закръглените бедра. Лилавата туника, дала названието на модела туника „Лила“, е за вас. Тя е с асиметрична кройка, разкроена, елегантна и удобна.

 

разкроена туника, пристегната през талията

 

  • на дами на всякаква възраст – сред тези дрехи онлайн ще намерите подходящи и за млади, и за зрели жени

 

  • на всички, които обичат удобството – туниката е несъмнено една от най-удобните дамски облекла. Ето едно предложение с гаранция за удобство – впечатляващата туника „Преплетка“, с разкроена долна част от материя на щампа и горна част в бяло, с оригинална преплетка под деколтето.

 

Нестандартна туника

 

Къде можете да носите новите туники през топлия сезон

  • На първо място, предвидете тези нови попълнения в гардероба ви за лятната почивка. Ще впечатлите с туниката с един ръкав „Палитра“, с комбинация от две материи на принт.

 

Асиметрична туника

 

  • Все пак голяма част от лятото ще бъде прекарана в работа. Туника за офиса е много практична идея. С подходящо съчетание ще постигнете сдържано елегантен делови вид.

 

  • Ако ще работите от дома, туниката също е подходящ избор. Ако ще участвате в онлайн събрания, уебинари и други, важно е да имате туника в делови стил. А за работните периоди, през които няма да ви виждат колеги и партньори, удобната туника е чудесна дреха. За неформално удобство ви предлагаме туника „Ципове“ – модел с десен на ромбове и ципове на ръкавите.

 

Спортно-елегантна туника

 

  • Ако живеете край морето и следобедите ви най-често ще преминават на плажа, туниката във весели цветове или закачлив принт е най-подходяща. Ето едно предложение – моделът туника „Сурикати“. Щампата на сурикати е необичайна и привличаща вниманието, а разкрояването надолу и свежото жълто коланче добавят удобство и свеж акцент.

 

туника с весела щампа

 

  • За допълнение към официален панталон много подходяща е официална дантелена туника. „Ирис“ е туника от черна дантела, с асиметрична долна част, красиво съчетаваща се с черен, бял, червен, лилав или друг цвят панталон.

Дантелена черна туника

  

Направете избора си на туники от нашия онлайн магазин. Подгответе се за лятото с гаранция за удобство, лекота и красота на вашите тоалети, в които ще включите новите туники.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани