Социална активност

Ние от екипът на Twelve O`clock сме убедени, че всяко момиче и всяка жена трябва да бъдат като Пепеляшка на бала, като принцеса от приказките, в ежедневието и на официални събития. Едно такова събитие е абитуриентският бал.

Затова непосредствено след създаването ни и излизането ни на пазара за облекла и аксесоари започнахме дарителска кампания. В тази кампания си партнираме с Национален фонд „Свети Никола“.

Мисията на Национален фонд „Свети Никола“

Фондът, регистриран през 1999 г., е неправителствена хуманитарна организация. Тя се грижи за подпомагането на деца и възрастни, чието социално положение е неравностойно, за да им помогне в интегрирането в обществото.

НФ „Свети Никола“ подпомага 38 домове за сираци и инвалиди. Освен другите дарения на основни продукти и лекарства, учебници и др., фондът подпомага и с дрехи.

Абитуриентките в социалните домове

Абитуриентките от тези домове са момичета, които мечтаят да сияят на първия си бал, за да направят първата сериозна крачка към новия си живот. Те са част от всички наши абитуриентки, които ще облекат фееричните рокли, ще допълнят с подходящи бижута и ще се забавляват на майския бал.

Нашето партньорство с Национален фонд „Свети Никола“

  • Ние работим в партньорство с фонда от началото на нашата дейност. Още тогава организирахме дарителска кампания.
  • Кампанията беше проведена за момичетата - абитуриентки от випуск 2016 г., за да облечем за бала 44-те абитуриентки шест дома за деца без родители.
  • С радост им подарихме ваучери за пазаруване от нашия онлайн бутик. Всеки ваучер беше на стойност 100 лв.
  • Така към нашата мотивация да направим българките красиви с индивидуално проектирани облекла и аксесоари се добави и мотивацията, че носим радост на момичетата от тези домове, за да пристъпят с вълнение и да сияят с младежка женственост на първия си бал.  

Към момичетата от социалните домове, на които предстои първият бал

" Скъпи момичета, в живота ви има и ще има много трудности. Така е с всеки човек в жизнения му път. Радостите се редуват с проблеми, но след тях идват пак радости.

Вие сте част от дамите на страната ни. Вие сте очарователни с индивидуалност, която изтъква само вашите предимства, само вашия чар. Това се постига със самочувствие, защото всяка дама трябва да има самочувствие.

За вашето самочувствие ще продължим да ви предлагаме възможности да блестите и изпъквате в нашите облекла. Ще продължим да организираме за вас дарителски кампании заедно с НФ „Свети Никола“."

От екипът на
Twelve O`clock