Рокли в комбинации от два цвята за оригинална визия

Оригиналната визия е гаранция за добро самочувствие. А за да се откроявате с тоалета си, има различни начини. За предпочитане е да не залагате на сложен модел, а на комбинация – от материи или най-често от цветове. С оригинално оформена платка в контрастен цвят, с маншети и яка в подходящ цвят, допълващ или контрастиращ с цвета на роклята, ще имате много по-изящен тоалет, отколкото ако заложите на сложен модел, претрупан с допълнения и акценти.

Рокли в комбинации от два цвята

Тук ще ви дадем идеи за рокли с комбинация от два цвята или с едноцветна материя и принт, създадени от дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock.

 

Асиметрични елементи в контрастен цвят

Асиметрията привлича веднага. Затова разчитайте, че ще бъдете в центъра на вниманието с роклята „Игра на цветове“. Тя е в черно, с интересни акценти в жълто както в горната част, така и в долната. Роклята е от вида на универсални за ежедневието и изглеждащи привлекателно и като официални рокли.

Спортно-елегантна вталена рокля 

Симетрични акценти в контрастен цвят

Много ефектно може да бъде и решението на модела с комбинация от симетрични акценти. Семпла, с допълнения от сиво на ръкавите към основния син цвят на роклята е „Бизнес стюардеса“ – рокля, която гарантирано ще ви направи привлекателна и стилно облечена за офиса.

Вталена синя рокля

Роклята „V” е със симетрични акценти в тъмносиньо на маншетите на ръкавите и яката, допълнени с интересна вертикална платка отляво в долната част. Основният цвят е светлосин, който се съчетава чудесно с тъмносините акценти. И тази рокля е подходяща за офис облекло, но може да бъде и една от любимите ви ежедневни рокли за свободното време.

 Елегантна рокля в два цвята

Съчетание на едноцветна материя и принт

Принтовете са сред любимите за жените и подчертават нежността и фината привлекателност. С ефирната шифонена рокля „Градация“, с предница в синьо, допълнена отстрани с материя на атрактивен принт, от която е и гърбът, ще се чувствате удобно и ще бъдете привлекателни.

Свободна рокля от шифон

Точките са сред любимите принтове, имат ретро излъчване и присъстват във всички колекции от модни дамски дрехи. Роклята „Ретро точки“ е свеж модел на бели точни на син фон, допълнен с бял сатенен колан и бял сатенен бордюр над подгъва.

Разкроена рокля

Роклята „Покахонтас“ е от синя едноцветна материя, с гарнитури на принт на ръкавите, около деколтето и над подгъва. Това е свежа рокля, универсален модел за всякакви случаи.

Кокетно разкроена рокля

За предстоящия летен сезон изберете модела вталена рокля „Маргаритка“ – свежо съчетание на горна част в бяло на цветен принт и тъмносиня долна част, с оригинално оформяне на горната част, завършваща с едра маргарита под талията.

Вталена лятна рокля

Още една оригинална и атрактивна рокля, особено за летния сезон, е рокля „Eternity” – с горна част в бяло и долна на принт в черно, бежово и бяло.

рокля с къс ръкав в два цвята

Предлагаме ви и рокля с горна част от лека шифонена материя с принт – на панделки, съчетана с долна част в тъмносиньо. Ръкавите са широки, а деколтето е остро. Роклята създава впечатление за комбинация от блуза и пола.

 

Макси рокля в два цвята – стилен тоалет

Макси дължината придава елегантност и стил. Изберете роклята „Акварелни слънчогледи“, с горна част в жълто и акценти от материя на слънчогледов принт на деколтето и маншетите на ръкавите. Полата е от материята на слънчогледов принт, разкроена и падаща красиво. С тази рокля ще сияете в цвета на слънцето и слънчогледите. 

рокля в два цвята

Намерете своята рокля за освежаване на гардероба ви с открояващи се модели от нашия бутик за рокли. Ние се грижим за оригинални тоалети, създадени с ненатрапващи се акценти, но изпъкващи и запомнящи се.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани