Нашата мисия

Twelve O’clock вярва, че никога не е късно всяка дама да открие себе си и да покаже естествената си красота, подчертана от облеклото и аксесоарите, които избира да носи.

Нашият екип знае, че с помощта на добре ушития и правилно подбран тоалет дори и малките дефекти в женското тяло могат да се превърнат в чаровни ефекти. 

Екипът на онлайн бутик за дамски рокли Twelve O’clock работи изцяло за постигането на максималнa удовлетвореност за своите клиенти. Ние искаме да помогнем на всяка жена да осъзнаете и оцените своята индивидуална привлекателност, затова влагаме усилия и ентусиазъм в изработването на уникални модели дамски рокли, поли, блузи, сака, панаталони, ризи и аксесоари.

За нас е важно да изтъкнем, че привлекателният ви вид зависи не само от това, колко пари ще отделите за облекло и аксесоари.

Основната цел на модна къща Twelve O’clock е да върне любовта и доверието в българските дрехи и аксесоари, като гарантира за качествени материи и безупречно изпълнение. 

Пазарувайки в магазина на Twelve O’clock всяка дама може да постигне абсолютна завършеност на визията си, като й придаде индивидуален блясък, с помощта на ръчно изработените бижута на марката. Предлаганите артикули са от естествени камъни, което ги превръща в достъпно и уникално решение за подчертаване на деликатния дамски чар.

Ние сме посветени на цялостната услуга, която включва много повече от продажби. Twelve O’clock предлага индивидуални модни консултации с нашия дизайнер Ангел Дунчев, за да помогнем при избора на най-добрия за вас тоалет, който да разнообразите с подходящи аксесоари от колекцията ни.