Нашите предимства

Twelve O`clockTwelve O`clock

Предимствата да пазарувате от модна къща Twelve O’Clock

Ние не само създаваме модели - Ние влагаме в тях своето лично отношение и виждане за облеклото и аксесоарите за съвременните жени.

Дизайнерско българско облекло - Вие купувате дрехи с дизайн, създаден от българи и произведени в България. Пазарът е залят от евтини облекла, масова конфекция. Ние имаме предимството да ви предложим дизайн, който се различава от масовите модели.

Всяка жена може да бъде принцеса - В кройките на дрехите на Twelve O’clock всеки може да подбере нещо, което да бъде създадено точно за неговата фигура. Марката предлага разнообразие от модели, които са подходящи за дами с всякакви форми. В гамата от продукти може да се открият широк спектър от рокли, започващи от дълги, преминаващи през класически и завършващи в секси модели, панталони с различна височина на талията и структура на крачола, свободни и вталени ризи и много други.

Качествена изработка и материали - Платовете, които използваме, са с гарантирано високо качество, подбрани лично от нашия дизайнер. Производството на облеклата се извършва изцяло в България.

Twelve O’Clock поддържа отлична комуникация със своите клиенти -  Едно от основните преимущества на бранда е, че поддържа близък контакт с клиентите си и се съобразява с мнението им.

Twelve O`clock знае, че ...

  • дамският тоалет е комбинация от много компоненти – индивидуален модел, качествен плат, ефектен модел, и не на последно място добро настроение и самочувствие;
  • в динамичното ежедневие, изпълнено със задачи на работа и у дома, има място за минути и дори часове отдих, които да прекарате в онлайн бутика ни, за да научите нещо, да прочетете мнение, което звучи като вашето или ви предлага ново виждане по въпроса за дамското облекло и елегантност;
  • всяка жена заслужава дрехи, изработени по поръчка, по индивидуални мерки, за да се подчертае нейната индивидуалност и личен чар. 

Защо да изберете онлайн бутик Twelve O`clock

• Тук ще намерите средата, в която ще се чувствате в центъра на вниманието. Ще ви предложим това, от което лично вие имате нужда. Ще ви предложим модели специално подходящи за вашата визия и личност.

• Ще следите нашите колекции и новите попълнения в каталога ни. Непрекъснато обновяваме колекцията си с нови модели, за да ви предложим разнообразието, в което да откриете вашите решения за стилно и привлекателно дамско облекло - рокли, ризи, поли, панталони, блузи, манта, сака, жакети и подходящи аксесоари.

• Фотосесиите на нашия сайт ще ви предложат не само наслада, но и идеи за следващи покупки. Нищо не може да се сравни по сила на впечатленията и убедителност със снимките, които показват моделите ни.

• В рубриката „Полезно“ и в Блога на нашия сайт ще намерите множество идеи за улеснение на избора ви. Ще ви покажем защо си струва да пазаруваш от онлайн бутик и защо нашият дизайнерски бутик е за предпочитане пред масовите магазини за дрехи. Шопинг консултациите ни ще ви предложат кратка и полезна информация, за да се ориентирате в морето от модели и цени.

• Какво би бил шопингът за дрехи без промоции? Би изгубил от вълненията, които предлагат промоциите. При нас няма опасност да се лишите от вълнения – промоциите ни си заслужават да се проучат и със сигурност ще ви изкушат.