За нас

Здравейте, Пепеляшки! :)

Добре дошли в онлайн магазин Twelve O`clock!

Тук ще намерите дамски облеклата и аксесоари от бутиковите колекции на модна къща Twelve O`clock, създадени с много грижа и любов специално за вас – принцесите на днешното време.

 

Twelve O`clock - Angel Dulchel Ангел ДулчевTwelve O`clock празнична колекцияTwelve O`clock Есен Зима 2104Twelve O`clock Пролет Лято 2014Twelve O`clock Пролет Лято 2015

Кои сме ние

Екипът на Twelve O`clock има дръзката мисия да внесе свежест и романтика в динамичното и забързано ежедневие на нашето съвремие. Ние сме екип от професионалисти, реализиращи модните проекти на дизайнера Ангел Дулчев. 

Модна къща Twelve O`clock има за цел да ви предложим един различен бутик, в който да купите качествени дамски дрехи за вашата индивидуалност, а не масова конфекция.

Ние вярваме, че всяка жена може и заслужава да бъде истинска принцеса, която да изживее своя звезден миг с помощта дори и на една дреха, създадена специално за нея. 

Дизайнерските дамски рокли, поли, блузи, сака, ризи и панталони, предлагани в нашия онлайн бутик, подчертават неповторимата индивидуалност на всяка дама, така че тя да се почувства харесвана и щастлива.


Нашата сила е в ценностите, на които сме посветени

Уникални дамски дрехи - Twelve O`clock  се стреми да предложи на своите клиенти уникални облекла, различни от масовата конфекция, с които всяка жена да се откроява и да излъчва женственост.

Индивидуално отношение - Модна къща Twelve O`clock се грижи за своите клиенти, като предлага възможност за изработване на избран модел по индивидални размери.

Стремим се да сме полезни - Онлайн магазин за дамска мода Twelve O`clock  публикува на своя сайт безплатно полезна информация и съвети, свързани с дамската мода и облекло.

Модни консултации - Ние не само продаваме, ние вървим ръка за ръка с вас в избора ви, за да ви помогнем да се спрете на подходящия за вас тоалет, който да разнообразите с подходящи аксесоари от колекцията ни.

За нас женската красота не е обвързана с цената на дрехите - Ние предлагаме не само уникални модели, но и изтъкваме, че привлекателният ви вид не зависи от това, колко пари ще отделите за облекло и аксесоари. 

Бутикова къща Twelve o'clock ще ви предложи нещо по-различно от бързо облужване и задоволяване на най-претенциозния вкус, а именно съчетанието между дрехата, която ви допълва и личното отношение, в което ще разпознаете себе си.

Убедени сме, че всяка жена е принцеса... затова в 12 часа не рухва нейният звезден миг, а започва новият й звезден ден.

Бъдете усмихнати! 

 

Свържете се с нас - вижте КОНТАКТИ

Харесайте и нашите фейсбук страници:

https://www.facebook.com/12oclock.bg

https://www.facebook.com/JewelsByTwelve

https://www.facebook.com/12bagbag