V.I.P. club Twelve O`clock

Регистрирай се! Единственото, което трябва да направиш е да създадеш профил в сайта ни. Кликни ТУК :)

(Информацията, която въвеждате при регистрация не се различава по нищо с тази, която бихте въвели при покупка. Twelve O`clock няма достъп до личните ви данни или пароли. За улеснение е възможно да се регистрирате през Google, Facebook или Twitter)

Прочетете условията на програмата по-долу:

 

 

Условия на лоялната програма V.I.P. Points на Twelve O`clock

Това е нашият начин да Ви покажем нашата благодарност. Да, и до днес ние бяхме заедно с Вас, но сега може да печелите точки, докато влизате на сайта ни, пазарувате, споделяте каквото сте харесали или ни препоръчате на приятели.

Натрупаните точки може да превърнете във ваучери - за 5, 10, 15 или 20 лева, с които може да пазарувате при нас! И при това не всичко е свързано с покупки :)

Кой може да участва?

Всеки, който има създаден профил автоматично се включва в събирането на V.I.P. points. ВНИМАНИЕ: За да се отразяват точките, които събирате - трябва да сте влезли в профила си на нашия сайт!

Как ще печеля моите V.I.P. points?

Може да събирате вашите V.I.P. points от почти всичко, което обичайно правите в нашия онлайн магазин. Когато пазарувате, когато ни препоръчате на приятел, когато имаш рожден ден и дори когато просто ни посетиш!

За да научиш всички начини за събиране на V.I.P. points - провери таб "Печели V.I.P. points" от менюто. Ето някои от начините за получаване на точки:

  • Ако се регистрираш на сайта ни, получаваш 200 V.I.P. points
  • Ако направиш покупка, ти се начисляват 5 V.I.P. points за всеки един лев от покупката ти. Например гривна от 12 лева носи 60 V.I.P. points!
  • Ако поканиш приятел, който направи покупка за над 15 лева, ще получиш 200 V.I.P. points. Нещо повече - твоят приятел ще получи специална отстъпка от 10% за своята първа покупка от нас! ВНИМАНИЕ: Поканата на приятел трябва да стане чрез специалният мейл от менюто (таб "Препоръчай на приятел") или като споделиш линка под опциите за споделяне. Покупката на Вашия приятел трябва да надвишава 15 лева след прилагане на кода за 10% отстъпка, който ще му изпратим
  • За всяко свое посещение в онлайн магазина ни ще получаваш по 10 V.I.P. points на ден!
  • Ако въведеш рождения си ден, ще получиш от нас подарък 200 V.I.P. points за следващия си празник!
  • Ние периодично ще провеждаме промоционални кампании, от които ще може да печелите и допълнителни V.I.P. points!

Как да проверя с колко V.I.P. points разполагам?

Вашите V.I.P. points се виждат на всяка страница от онлайн магазина, в десния долен ъгъл. За да виждате своите точки, трябва да сте влезли в профила си.

Как да се възползвам от моите V.I.P. points?

Изберете таб "Използвай своите V.I.P. points" от менюто. Ако разполагате с достатъчно точки, то може да ги превърнете във ваучери, които да използвате.

Има ли ограничение в броя V.I.P. points, които мога да спечеля?

Не. Спечели толкова, колкото можеш!

Какво означават статусите "Одобрени", "Изчакващи" и "Отказани"?

  • Одобрени: Тези точки може да се обърнат в веднага в награди
  • Изчакващи: Тези точки трябва да се потвърдят, преди да може да ги използвате. Обикновено това са точки, свързани с Вашите покупки или с препоръките към приятел.
  • Отказани: Тези точки няма да се прибавят към сметката Ви. Например: Ако откажете покупката си, точките, които Ви се полагат за нея ще сменят статуса си от "Изчакващи" в "Отказани".

Какво ще се случи, ако приятел, на който съм Ви препоръчал, откаже или върне поръчката си?

Статуса на точките Ви ще се промени от "Изчакващи" в "Отказани"

Защо балансът ми с V.I.P. points намалява?

Вие или някой, на който сте ни препоръчали е отказал покупката си или е върнал поръчката.

Направих каквото трябва, но не получих V.I.P. points!

Понякога са необходими няколко минути, за да отразим точките, които Ви се полагат.

Мога ли да използвам точките си по време на пазаруване?

Не директно. Трябва да ги превърнете във ваучер. След това, при финализиране на поръчката - просто въведете номера на своя ваучер.

Какво ще се случи, ако стойността на ваучера ми е по-голяма от стойността на покупката?

Съветваме Ви да не опитвате да платите с ваучер, чиято стойност е по-голяма от стойността на покупката. Ваучерите дават отстъпка в цената и няма как да ви върнем като "ресто" разликата в стойността.

Как да се откажа от участие?

Ако не желаете повече да получавате V.I.P. points - свържете се с нас на info@twelveoclock.bg и ние ще Ви отпишем. Имайте предвид, че ще загубите всички точки, които сте спечелили до момента.

Какво ще се случи, ако се откажа, а след това реша отново да се включа?

Свържете се с нас и ще Ви включим отново. Независимо от това - вашите V.I.P. points започват от нула.

Как мога да докладвам за проблем или да искам допълнителна помощ във връзка с лоялната програма?

Пишете ни на info@twelveoclock.bg