Изберете рокля с V-образен гръб за повече стил и елегантност

V-образното деколте е предпочитано поради много причини. На първо място, във всеки бутик за рокли дамите търсят рокли и блузи с такова деколте за издължаващ ефект за фигурата. Това деколте намалява визуално широките рамене, а и дава възможност за акцентиране на бижу – колие около врата.

V-деколтето на гърба има същите предимства, а освен това придава оригиналност на модела. Това деколте превръща и най-семплата рокля в официален тоалет. Не е задължително да е дълбоко и затова, за разлика от V-образното деколте на предницата, може да присъства и в рокля, носена като част от деловото облекло.

Изберете модела вталена рокля от трико „Палитра“ за ежедневието – за работа и за свободното време. Мекото трико в тъмни цветове, освежено с цветя на долната част на роклята, е много приятно и удобно. За носене на работа можете да съчетаете роклята със сако.

 

вталена рокля от трико „Палитра"

 

 

Много ефектна е комбинацията от къса прическа и V-образно деколте на гърба

Издължаването на врата е един от начините за придаване на привлекателност на цялата визия. За да постигнете издължаване, изберете рокля с V-образно деколте на гърба и съчетайте с къса прическа. Ако косата ви е дълга, приберете я в опашка или в кок.

 

Едноцветна или на щампа, роклята с V-образен гръб е еднакво ефектна

Едноцветните рокли са класика за ежедневието и предпочитани за офиса. Те са неизменна част от колекциите на модерни дамски дрехи. V-образното деколте на гърба е достатъчен акцент за оригиналност, като за разлика от деколтето на предницата това на гърба не е притесняващо, ако е малко по-дълбоко.

За ежедневието щампите на цветя са много търсени. С роклята „Бяло мушкато“ ще се чувствате в свежо настроение. Лекото V-образно деколте на гърба е единственият акцент за по-впечатляващо женствено излъчване.

 

Вталена рокля с лек V-образен гръб

 

Бъдете неотразими с елегантната рокля „Florance” на Модна къща Twelve O’Clock. Щампата е фина и нежна, в светли пастелни цветове. Това е роклята, която ще ви направи център на вниманието на всяко официално мероприятие. Тя е подходяща и за ежедневието, затова не забравяйте да я опаковате в багажа си за следващата почивка, като универсален и стилен тоалет.

 

 Елегантна рокля с V-образно изрязване на гърба.

 

Търсите най-стилната официална рокля? Ето я!

Всяка дама иска да избере най-стилната рокля сред множеството предложения на официални дамски дрехи. Ние ви съветваме това да е рокля в черно, с макси дължина и с V-образно деколте на гърба.

Представяме ви дълга черна рокля „Зебра“. Това е модела, с който можете да присъствате и на официални мероприятия от най-високо ниво. Черната материя подхожда на всяка дама. Допълнителен акцент е цхукито в талията, в предната част. V-образното деколте на гърба е изрязано, както подобава на официален тоалет. Цепката отстрани, отдясно, ви гарантира удобство при движение.

 дълга черна рокля „Зебра“

 

Преоткрийте привлекателността на това деколте

Търсейки оригиналност на новите ви тоалети, не забравяйте това деколте, нетрадиционно изрязано на гърба. Разнообразете гардероба си с рокли с V-образно изрязване на гърба, за да освежите визията си и да се възползвате и от този декоративен елемент, който издължава фигурата и прикрива широките рамене.

Дамите със слаби фигури ще преоткрият привлекателността на деколтето на гърба във V-образна форма. Не на последно място, не забравяйте да откриете за погледите деколтето на гърба с къса прическа или вдигната коса.

 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани