Twilight се разделя с артефакти от филма

Twilight се разделя с артефакти от филма - тема в блога на Twelve O'clock

Снимка: Mirror

Twilight със сигурност е един от брилянтите на романтичните филми, след като успя да донесе повече от 500 милиона долара само с първия епизод. С него изгряха звездите на Робърт Патисън и Кристин Стюърт. Актрисата дори получи няколко стотин хиляди, за да се срещне с арабски принц. Оказа се,че китайскито кино в Холивуд събра фенове на вампирско-върколашката сага, дошли специално за търг, където са били разпродадени повече от 900 артефакта от всички серии на филмите.

Twilight се разделя с артефакти от филма - тема в блога на Twelve O'clock

Снимка: Mirror

Повечето са били реплики, защото оригиналите ще отидат в специално изработен музей на сагата, ала някои реплики също могат да имат стойност.
Най-скъпо продадената вещ остава годежният пръстен. Почитател е заплатил сумата от 16 800 долара. Съществуват няколко пръстена, които са били произведени за сцената и само един от тях е пуснат. Ако това е бил мечтаният артефакт, група бижутери от Белгия с радост биха изработили подобна реплика. Изчисленията показват, че всички филми са успели да генерират сумата от 3 317 470 739 долара. Освен пръстена, режисьорите се разделят с гривни, дрехи на героите, както и други вещи.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани