Модните принтове на дамските облекла в бутик за рокли Twelve O'clock

Нищо не придава такава неповторимост на външния вид на дамите по такъв лесен и ненатрапващ се начин, както принтовете. Те са запазена територия за всякакви дамски облекла и предлагат голямо разнообразие – от принтове на цветя до геометрични фигури и анималистични принтове.

Модата се спира на един или друг вид принтове, за да ги наложи за дадения сезон. Така дамите, държащи да бъдат в крак с нея, се отправят на шопинг, или още по-лесно – отварят любимия си онлайн бутик за рокли.

Модните принтове за 2020-2021 години

Принтовете за бъдещия период от две години не правят изключение по отношение на размерите на фигурите. В показваните колекции ще намерите и дрехи на принтове с дребни фигури, подходящи за дами с повече закръгленост и по-малка височина, така и едри принтове, които смело могат да се носят от слаби и високи дами.

Бутик за дамски облекла Twelve O'clock предлага много модели с принтове подходящи за всеки тип фигура - като тази разкроена рокля "Палитра", изработена от леко трико.

Разкроена рокля "Палитра"

Остават актуални принтовете на точки и карета

Тези класически принтове неизменно присъстват в избора на актуалната дамска мода. Ако имате вече такава рокля, костюм, блуза, носете ги с увереността, че спазвате един от модните диктати за сезона.

Ще ви предложим един нестандартен модел на Модна къща Twelve O’Clock – роклята „Цветно каре“. Тя се състои от три части, като средната е от веревни парчета. Моделът е семпъл, но много оригинален с решението за разположение на каретата.

 роклята „Цветно каре“

Принтовете на цветя са също сред топ предложенията

Тези принтове не могат да отпаднат от никоя модна колекция, тъй като цветята са символ на женствена нежност. Блузата „Маслени цветя“ е с красив принт в предната част, контрастиращ с принта на ситни точки на ръкавите и гърба. Моделът е много оригинален и съчетава цветния със също така актуалния принт на точки.

 Блуза „Маслени цветя“

Принтове на морска тематика

Ако тъгувате по морската шир и плажа, принтът с морска тематика ще ви върне спомените за прекрасните морски ваканции. Този принт ще шества из магазини за дамски модни дрехи и колекции от актуални модели не само през лятото. Изберете го за морско настроение и свежест с туника "Слънчево море".

Туника "Слънчево море"

Бъдете оригинални с принт с етно мотиви

Етно принтовете привличат веднага вниманието с екзотичната си красота. Изберете роклята „Етно“ - съчетаването на различни фигури в цялостния десен е наистина необичайно, оригинално, а цветовете – черно, кафяво и бежово – подхождат на всяка дама.

 рокля „Етно“

Принтове на плодове и зеленчуци

Следващият сезон ще приветства принтове, които обикновено свързваме в кухнята, пренесени и в модните колекции и украсяващи модерни дамски дрехи. За топло време, в обляни от слънце паркове, за излизане до кафене, ресторант, клуб с приятелки принтът на плодове или зеленчуци ще ви придаде настроение.

Анималистични принтове

Тези принтове може би не са толкова популярни, но са актуални за следващия сезон, така че ако планирате да обновите гардероба си с нови облекла, защо не включите и рокля или блуза с анимал принт каквато е нашата пола "Сатенени пеперуди"? В магазините ще намерите и обувки и чанти с такива принтове, така че другият вариант е да комбинирате тези аксесоари с едноцветни тоалети.

Пола "Сатенени пеперуди"

Принтове в стил анимационен филм

Вярно е, че такива принтове не са подходящи за делово облекло, но те придават настроение и са чудесни за периодите на почивка, разходки с приятелки, неофициални събирания. Внесете весела нотка в гардероба си и бъдете актуални с нашите предложения от бутик за рокли Twelve O'clock.

Оригиналните акценти в принтовете придават на всяка рокля или туника привлекателност. Туниката „Сурикати“ определено ще ви грабне както с цветовите съчетания, така и с принта на сурикати.

 Туниката „Сурикати“

Съчетайте в една дреха принт и едноцветна материя

Стандартните модели са с плат в един десен за цялата рокля. Но ако съчетаете принт на цветя на горната част на роклята с едноцветна долна част, видът ви ще бъде много по-стилен. Роклята „Бели панделки“ е с ефектно съчетаване на принт на бели панделки на тъмносин фон и тъмносиня долна част.

Рокля „Бели панделки“

Изберете своя принт за следващото попълнение на гардероба, за да останете модни и актуални. Изборът е голям, изкушенията са много – това е особено благоприятно за дамите, които планират обновяване на голяма част от гардероба си.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани