Колекция Есен - Зима на модния бранд Twelve O'clock

Есен е, а след известно време тя ще се смени със зима. За всеки сезон дамите трябва да добавят към гардероба си модерни дамски дрехи. За да сте привлекателни и стилни, направете избора си от новата колекция на Модна къща Twelve O’Clock.

Роклите

Нищо не повишава самочувствието така, както красиви ежедневни рокли.

За топлите дни роклята с къс ръкав е много удобна за носене със сако или жилетка. Универсалният и стилен цвят бордо на модела рокля „Върджин“ е едно от предимствата му. Ще добавим и съчетанието на дюс горница и пола на карета, както и чупките около деколтето.

 Рокля "Върджин"

Бялата рокля е много оригинален избор за сезона, особено когато и моделът е оригинален. Не пропускайте да си купите модела официална бяла рокля „On Air”, с нестандартно решение за регулиране на ширината на полата и дълбочината на деколтето с ципове и кройка, оформена като горница на костюм над полата и коланче над него.

 официална бяла рокля „On Air”

Ризите и блузите

Не пропускайте да допълните ежедневния си гардероб с нови ризи и блузи. Много ефектна е комбинацията в черно и бяло в ризата „Дантелена загадка“. Дантелените биета на маншетите и деколтето от черна велурена дантела контрастират красиво с белия цвят на ризата. Тя може да бъде и част от официален тоалет.

бяла риза

Необходимо е да имате и поне един нов класически модел риза. Препоръчваме ви класическа риза „Червено райе“, с класическа кройка, удобна и ефектна.

класическа риза

За дамите, които ценят удобството на бодито, препоръчваме ризата боди „Съблазън“. Яркочервеното се комбинира лесно с черно и ризата ще бъде чудесно допълнение към черна пола или панталон.

 риза боди

Време е за покупка на оригинална пола

Полата е не само допълнение към ефектна блуза. Тя може да представлява ефектната част от тоалета, когато изберете модела къса пола „Винени фантазии“. Оригиналната щампа – с карета, зигзаг, на точки, е решена предимно във винен цвят, с допълнения в бяло. Това е пола, с която ще станете център на вниманието.

къса пола

Изборът на класическа пола, която блести с дантелен акцент, е лесен в онлайн магазин. Универсалността на класическата кройка се разчупва с дантеления бордюр над подгъва и златистия цип на гърба.

класическа пола

Панталонът

Сред ежедневните и официални дамски дрехи панталонът е основна дреха за удобство и стил. Ще изпъквате навсякъде, когато сте облечени в гащеризона „Протокол“. Това е модел с ревери отпред и гол гръб. Райето на плата е типично за бизнес костюми и прави гащеризона удобна и оригинална дреха за офиса.

елегантен гащеризон

Още един ежедневен модел, отличаващ се с оригиналност и стилно комбиниране, е панталонът „Брич“. Сивото каре на панталона се допълва чудесно с черните кожени биета на джобовете, кожените гайки на колана и двете черни копчета отпред.

 Дълъг брич панталон

Имате ли нужда от туника?

За дамите, които предпочитат да носят панталон, туниката е много предпочитано допълнение. Ще ви предложим туника с комбинация от тъмносиньо и бяло - ефирна туника „Цветни воали“. Щампата в тъмносиньо и бяло от талията надолу контрастира с едноцветното тъмносиньо на основната част, а разкрояването гарантира удобство.

туника тип риза

Попълнете колекцията си от облекла за есента и зимата с туника от плетиво. Моделът туника от плетиво „Ледени цветя“ е с красива щампа и асиметрични ръкави.

туника от щампирано плетиво

Това са само някои от предложенията, които ще намерите в магазина ни за дрехи онлайн. Изберете от новата ни колекция за сезона дрехи за освежен и привлекателен вид. Гарантираме ви и удобство на дрехите, които нашите моделиери са създали специално за съвременните дами.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани