Сезонно намаление на ризи в модна къща Twelve O`clock

 

Признайте си, че имате слабост към ризите. Те са многофункционални и удобни. Съчетайте с дънки и имате аутфит за излизане. Със строг черен панталон ризата е подходяща за офиса. Важно е да имате различни ризи за многообразие и богатство на гардероба. А какво по подходящо време за купуване на ризи от намалението в любимия онлайн магазин? Побързайте да си купите изгодно нови ризи от Модна къща Twelve O’Clock.

 

Ризи за офиса

Ще започнем с класиката – бяла риза. Това е удобната риза-боди „Плисе“. Фините плисета на предницата я правят оригинална.

риза-боди „Плисе“

За офиса можете да допълните строгата бяло-черна гама с люляково. Направете го с ризата „Люляк“, в нежно лилаво, с класическа кройка.

ризата „Люляк“

Тъмносиньото също е сред деловите цветове. За стилен вид ще допринесе ризата „Протокол“.  Тъмносинята материя и класическата кройка са много подходящи за всяка дама.

риза „Протокол“

Разчупете строгостта с дантелени елементи на ризата. Бялата риза „Дантелена загадка“ е с дантелени гарнитури на деколтето и маншетите.

 Бялата риза „Дантелена загадка“

Бъдете неотразими с официален тоалет с риза

На всяко официално събитие ще изпъкнете сред дамите, облечени в официални рокли, с пола или панталон съчетани с официална риза.

„Дантелено жабо“ е риза за официални случаи, с класическата комбинация бяло и черно. Черната дантела на жабото контрастира с бялата фина материя. За официалния стил допринасят и буфан ръкавите.

риза за официални случаи

Ризата, която е изцяло от дантела, е впечатляваща част от официалния тоалет. Такъв е моделът дантелена риза „Ноар“, от черна дантела, с буфан ръкави и сатенени акценти. С тази риза няма да останете извън центъра на вниманието.

 дантелена риза „Ноар“

За любителките на червеното ще предложим „Червена панделка“. Това е риза с буфан ръкави и е допълнена с ефектна голяма панделка с дълги краища.

риза с буфан ръкави

Още едно решение в черно и бяло е ризата „Tender”. Тя е от шифон, с бели точки на черен фон и вталяване под бюста, постигнато по оригинален начин с панделки. Черното бие около деколтето, на закопчаването и на вталяването, допринася за оригинален вид на модела.

 ризата „Tender”

Риза в спортен стил – просто необходима

За излизане с приятелки, просто по магазините, за излет разчитаме на спортните ризи. Традиционно карето заема важно място в спортните модели, особено при ризите. Затова няма да се изненадате, че ще започнем с ризата „Релакс“ с къси ръкави, на весело каре от бяло, синьо и червено, с две кокетни и удобни джобчета.

риза „Релакс“

Спортните ризи на райета също са любими на дамите. Палитрата от ризи на нашия бутик за дамска мода има няколко предложения. От тях ще посочим „Червено райе“, ризата боди със същото име – „Червено райе“, ризата с черни райета на бял фон – „Черно райе“, всички в класически стил. Ще допълним с ризата „Сиво райе“, която е с атрактивно бие на закопчаването, маншети и яка в тюркоазено – решение, което определено ще ви спечели със свежестта си.

 риза „Сиво райе“

Нестандартни модели на ризи за оригинална визия

Ето още няколко предложения на нестандартни модели на ризи. Бъдете оригинални и изпъкващи с тях!

Ризата „Нощно небе“ е разкроена от талията надолу, долната част е решена асиметрично, а последният акцент е коланът, оформен с бяла панделка на талията.

Ризата „Нощно небе“

Лилавата риза „Дъжд от точки“ е лека и ефирна, с буфан ръкави.

риза „Дъжд от точки“

Шифонената риза с кройка на кимоно „Колибри“ е на ефектна щампа, а за да блестите в нея ще ви помогнат златните кантове и колан, допълнени с панделки. 

Шифонената риза

Допълнете гардероба си с нови ризи, побързайте да използвате намалението от Twelve O’ Clock! 

 

 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани