Сезонно намаление на блузи и туники в модна къща Twelve O’Clock

Независимо дали се подготвяте за излизане с приятелки, за работа, или с вълнение събирате багажа за почивката, блузите и туниките са сред редовния избор. Комбинирайте блуза или туника с шорти, с пола, с панталон, с клин – има толкова начини за разнообразни комбинации.
А защо не обновите колекцията си с блузи и туники, възползвайки се от сезонното им намаление в онлайн магазина на Модна къща Twelve O’Clock? Просто не трябва да пропускате тази възможност!

 

Потниците

Елегантният потник е точно това, което ви трябва за лятото. Ще започнем предложенията със сатенения потник „Нежност“ - в универсален златист цвят, с красиви контрастни акценти на гърба и във форма на ръкавчета крилца от черна дантела.

сатенения потник „Нежност“

За цветно допълнение към летния ви гардероб изберете потника „Палитра“. Щампата на цветя на предницата е подходяща за лятото, а драперията на гърба е ефектен акцент.

потника „Палитра"

Потникът „Ладия“ от черна дантела е перфектен избор за съчетание с бяла пола или бял панталон. С такава комбинация сте готови и за официално мероприятие.

Потникът „Ладия“

Белият потник е основна дреха в дамския гардероб. С потника „Снежен блясък“, с оригинално решение на деколтето, имате възможност за съчетаване с различни поли, панталони, шорти, клинчета. А в хладно време го комбинирайте със сако.

потника „Снежен блясък“

Много красиво решение на тема десен на точки е потникът „Черни копчета“. Той е с кръгла яка и набор от двете страни на закопчаването. Черните копчета се съчетават впечатляващо с десена на черни точки на бял фон.

потникът „Черни копчета“

Внесете цвета на слънцето, често присъстващ в модерни дамски дрехи за лятото, с потника „Слънчоглед“. Яркожълтият цвят е впечатляващ, а акцентът – декорацията в областта на деколтето, допълва оригиналността на модела.

потника „Слънчоглед“

Синьото е задължително като цвят за лятото, затова ще ви изкуши потникът „Виолетка“ - с горна част в синьо и долна с щампа в синьо на бял фон, с допълнителен акцент – метална катарама.

 потникът „Виолетка“

Туниките

За лятото туниката е предпочитана и поради възможността да се носи като рокля, не само да се съчетава с пола или панталон.

Морската тема неизменно присъства в колекциите от дамска мода за лятото. Ще я намерите и в модела „Слънчево море“ - туника с горна част в бяло, с ефектни допълнения с тъмносиньо райе на ръкавите и полата, подчертани от червени ивици. Морските цветове придават свежест на модела.

туника „Слънчево море“

„Нощно море“ е туника, в която райето на бяло и черно контрастира с платката на талията, решена в черно и отделена от горната и долната част с широки червени ивици. Това е подходящата дреха за летните вечери.

туника „Нощно море“

За търсещите спортен модел туника предлагаме „Бонбонена яка“ - с весела щампа и свежи допълнения в бонбонен цвят на ръкавите и яката.

 спортен модел туника

Блузите

Ще разгледаме само някои от моделите блузи, които можете да купите сега в сезонното намаление.

„Кръстоска“ е блуза от трико, с щампа на цветя и интересно решение на гърба с пастелнозелени кръстосани ленти на деколтето.

блуза от трико

„Милитъри“ е блуза от трико, с щампа в стил милитъри, подходяща за спортни тоалети.

блуза от трико с щампа

Още една лека блуза за лятото, която се комбинира със спортни дрехи, е „Шерлок“ - с десен сиво каре.

лека блуза за лятото

За любителките на наситени багри е блузата „Лила“, в наситено лилаво като фон на щампа от цикламени пеперуди. Можете да я носите и пристегната в талията с лента от плата.

блузата „Лила“

Блузата в неутрален цвят е универсална дреха, затова ви препоръчваме и „Бежова блуза“ - с къси буфан ръкави и декорация с панделка, която е подвижна. 

бежова блуза

Това са само някои от предложенията, включени в сезонното намаление. Посетете любимия онлайн магазин за дрехи, за да допълните гардероба си за лятото с изкусителни потници, туники и блузи и да се чувствате свежи и привлекателни.  


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани