Сезонно намаление на панталони в модна къща Twelve O`clock

Панталонът е удобство за ежедневието, но и част от елегантен тоалет. Коя дама не би искала да добави към гардероба си още няколко панталона, за да го освежи?

Модна къща Twelve OClock предлага сезонни намаления на панталони!

сезонно намаление на панталони

Класически панталони

Ако е време да обновите гардероба си с нови класически панталони, имате чудесен избор. Този вид подхожда за всякакви случаи, струва си да имате универсални и стилни нови панталони, които да носите с удоволствие.

Вталеният панталон „Класик“ от черен сатен е удобен и привлекателен. Джобовете отзад му придават спортно излъчване.

 

панталон „Класик“

 

Още един класически модел в черно, втален, с подчертани с нервюри ръбове и с елегантен акцент – златист цип отстрани, е моделът силно втален панталон „Жокей“.

 

силно втален панталон „Жокей“

 

Класическите модели панталони са подходящи и като елемент от деловото облекло, комбинират се чудесно със сака в делови стил.

 

Панталони за свободното време

Добавете още свобода към движенията, за да се чувствате удобно и лежерно през свободните дни с панталони с широки крачоли.

Панталонът „Трапец“ от лен, в атрактивно жълто, е силно разкроен, с висока талия. Това е моделът, от който имате нужда за лятото. Грабнете го сега!

 

Панталонът „Трапец“

 

Оше един модел, самото име на който навява мисли за ваканция и почивка, е свободният панталон „Морска пяна“. Той е от тъмносиня памучна материя и освен широките крачоли дава допълнително удобство с джобовете.

 

свободният панталон „Морска пяна“

 

Лятото е на прага – посрещнете го с белия ленен панталон „Лято“. С него винаги ще се откроявате с елегантната кройка и ще го комбинирате лесно с блузи, ризи и тениски във всякакви други цветове.

 

белия ленен панталон „Лято“

 

 

Специални предложения за лятото, за всички, които предпочитат по-къси панталони!

Късите, три-четвърти и седем-осми панталони са неизменно предпочитани за лятото. Ето нашите предложения от колекцията на Twelve O’Clock, които са на промоция.

“Тийн“ е брич панталон с дължина седем-осми, от кариран сив плат, спортен модел, който чудесно подхожда на едноцветни блузи и тениски.

 

брич панталон

 

В синьо е късият панталон „Небосклон“ от памук, в моряшки дух, с асиметрична драперия отдясно. Така се постига оригинално закопчаване.

 

късият панталон „Небосклон“

 

Ще ви изкушим и с още един модел, с вкусното название „Тъмен шоколад“. Това е къс панталон в тъмнокафяво, с висока талия, чийто оригинален акцент са дантелените джобове.

 

къс панталон в тъмнокафяво

 

За по-хладно време е късият панталон от плътна материя „Свежест“, в атрактивно черно каре на червен фон.

 

 късият панталон от плътна материя „Свежест“

 

Клинове, клинове – коя дама не би се изкушила да си купи нови

Специално внимание заслужават клиновете от колекцията, в различни цветове и модели, добре познати и предпочитани като част от облеклото и у дома, и навън за свободното време.

Започваме с клина „Телесен нежен рок“ - в телесен цвят, с кантове от черна кожа отстрани.

 

клина „Телесен нежен рок“

 

Също с акценти от кожа, но в черно, на талията, е моделът черен клин „Кожен шах“.

 

черен клин „Кожен шах“

 

За любителките на дантелата е клинът „Изкушение“ от черна дантела, с подплата от трико в горната част.

 

клинът „Изкушение“ от черна дантела

 

Когато сте във весело и цветно настроение, ще ви подхожда цикламеният еластичен клин “Дарлинг“ с дължина 7/8 и нежен бордюр от дантела.

 

еластичен клин “Дарлинг“

 

Ако предпочитате класически клин в черно с дължина 7/8, за вас е „Нежен рок“.

 

класически клин в черно

 

Летен гащеризон – удобна алтернатива на лятната рокля

Добавете освежаващия модел „Бонбон“ на гащеризон в карирано, с бонбонени цветове, който можете да носите навсякъде за свободните дни и на почивка. С него няма да се двоумите с коя блуза да съчетаете. 

 

гащеризон в карирано

 

Побързайте да изберете новите си панталони, комбинирайте с шопинг на рокли онлайн, за да посрещнете лятото с обновен гардероб. 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани