Бутик за дамско облекло Twelve O’Clock с разнообразни предложения за пролетно-летния сезон

Дамите с натоварено ежедневие разчитат на универсални, класически модели, които се комбинират лесно помежду си и с комбинациите осигуряват разнообразие от тоалети. Удобството също е важно, а класическите модели отговарят и на това изискване.

Това е принципът, който харесва и на дамите, които не искат да пръснат много пари за екстравагантни дрехи за носене само за един сезон. А и не си струва.

Ето нашите предложения на непреходни дамски облекла за новия топъл сезон. 

Не само ризи, но и риза-боди

Стилната риза боди комбинира удобството на този вид облекло с елегантност за привлекателна визия.

Добавете огнена нотка към гардероба си с червената риза-боди „Съблазън“. Тя е с класически модел, а веселият ярък цвят контрастира красиво с черна пола или панталон.

 

червената риза-боди „Съблазън“

 

Бодито от дантела е задължително, за да подчертаете женствеността си. Затова изберете черната дантелена риза-боди „Рок“. Не само в ежедневието, а и за официални случаи ще можете да блеснете с нея.

 

дантелена риза-боди „Рок“

 

Костюмът е универсален и елегантен избор

Изберете костюм в неутрални или в ярки цветове. Така ще имате готово решение за съчетаване на двете части. Когато дизайнът на модела включва екстравагантен детайл, това ще допадне на любителките да подчертаят своята индивидуалност.

Костюмът от сако и пола „Тройна катарама“ предлага интересно решение за разнообразяване с хоризонтални сиви ивици и тройна катарама.

 

Костюмът от сако и пола „Тройна катарама“

 

За настроение в ежедневието изберете костюма от две части на щампа от червени палми на черен фон – жакет „Червени палми“ и пола със същото название.

 

жакет „Червени палми“

 

Жакет с рокля? Да, за една по-различна визия

Съчетаването на жакет или жилетка с рокля е повече от костюм. С него комбинирате подчертаното женствено излъчване и на роклята, и на жилетката като типични дамски дрехи.

Роклята и жилетката с щампа на сърца  е с универсалното съчетание на бежово и кафяво. Този "ансамбъл" от плетиво определено има място в гардероба ви за този сезон. Роклята е с вертикален ред от сърца, а жилетката е с хоризонтално подреждане на щампираните сърца и интересно прехлупване и асиметричен подгъв.

 

жилетка в бежово

 

Гащеризонът – този толкова удобен роднина на панталона

Няма дама, която да не е била изкушена от поне един модел гащеризон. Основната причина за популярността му, която е непреходна, е удобството. Ще добавим още една – с гащеризон няма нужда да търсите съчетание между горна и долна част на облеклото, просто добавете подходяща блуза.

Бъдете екстравагантно елегантни с гащеризона „Протокол“. Той е с интересно оформяне на предницата с кръгла яка и дълбоко деколте, а гърбът е гол.

 

гащеризона „Протокол“

 

С гащеризона „Бонбон“ имате едно цялостно решение за лятно облекло, комбинация на горна и долна част – еквивалент на комбинация от риза и шорти. Той е от кариран плат в свежи бонбонени цветове – зелено, жълто и розово.

 

гащеризона „Бонбон“

 

За лятото ще бъдете изключително елегантни с гащеризона „Розова емоция“, с дълги крачоли и весела розова щампа на бял фон.

 

гащеризона „Розова емоция“

 

Малка рокля в предпочитан цвят

Малката рокля е доказала универсалността си. Ако нямате такава или имате, но вече ви е омръзнала, изберете нова малка рокля от колекцията на Модна къща Twelve O’Clock.

За топлия сезон изберете ярък цвят за малката рокля за вашата колекция. Нашето предложение е роклята „Ин и ян в лилаво“. Роклята е от сатен, с красива дантелена декорация на деколтето в същия цвят.

 

роклята „Ин и ян в лилаво“

 

Време е за шопинг за дрехи от любимия ви бутик за рокли! Подгответе се за новия сезон с много настроение и се чувствайте удобно.

 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани