Спортно елегантни рокли от Twelve O`clock

Спортно-елегантният стил е преобладаващ в гардероба на съвременните дами. Спортните елементи са гаранция за удобство, а елегантността е това, от което се нуждае всяка жена, за самочувствие и привлекателен вид в ежедневието. Модерни дамски дрехи със спортна линия, привличащи с елегантност, ще намерите в колекцията на Модна къща Twelve O’Clock.

 

 Спортно елегантни рокли от Twelve O`clock

 

Модата и спортният стил

Спортният стил има своите традиции. Той се характеризира с много удобство, изчистени линии, джобове и колани. Но той се влияе и от модните тенденции. Във всяка нова модна колекция за сезона спортно-елегантните модели изпъкват и се търсят.

Модата диктува материите, решенията за силуета, аксесоарите. Спортно-елегантните решения допадат предимно на по-млади дами, с възможността за съчетаване на елегантни рокли със спортни обувки, дори с кецове и маратонки. Но всъщност този стил е за всички дами, които искат да се чувстват удобно и да подчертават индивидуалността и стила си.

Съчетаването на контрастни платки и джобове, коланчета в контрастен цвят и контрастни аксесоари помага за ефектно излъчване на дрехи с изчистена линия.

Роклята „Игра на цветове“ е решена в черно, с ефектни вмъквания на жълти елементи от трико около яката, в предницата с продължаване към ръкавите и на гърба, и в полата отдясно. Можете да съчетаете тази рокля с черни или жълти обувки и чанта.

 

Спортно-елегантна вталена рокля

 

 

Материите за спортно-елегантни тоалети

Материите за спортно-елегантни дамски дрехи са меки и еластични, както естествени тъкани, така и полусинтетични. Те не ограничават движенията и дрехите от такива материи са винаги удобни.

Палитрата от цветове

Спортните рокли, блузи, туники и други с излъчване на елегантност са в различни цветове, което е характерно за моделите на дамски дрехи онлайн.

Много подходящи са черното в комбинации с бяло, жълто, синьо, както и червено с допълнения от контрастни цветове – черно, тъмносиньо и други.

Класическите елегантни комбинации от жълто и синьо, зелено и кафяво и други също ще намерите в спортните модели на елегантни ежедневни рокли.

Много ефектна е оранжевата рокля „Портокалов голф“. Портокаловият цвят контрастира красиво с яката и коланчето в черно. Тази рокля от трико е много подходяща като ново бижу в гардероба ви.

 

 Спортно елегантна рокля

 

Принтовете в спортно-елегантния стил

Принтовете имат своето стабилно присъствие не само в дамската мода изобщо, но и по-конкретно в спортно-елегантните модели. Тук потърсете изпъкващ с оригиналност принт, който ще ви открои и ще ви направи неотразими.

Роклята „Телефонни кабини“ е от трико, в неутрален бежов цвят, с ефектен принт на телефонни кабини на разкроената пола. Удобна за носене и лесна за съчетаване, тя е подходяща за нова покупка за допълване на гардероба ви.

 

 Разкроена спортно-елегантна рокля

 

За спортно-елегантния вид е необходима доза небрежност

За да се впишете в този стил, е необходима малка доза небрежност – премерена небрежност в подробностите, която да обмислите за цялостна оригиналност. Съчетайте спортно-елегантните дамски ризи онлайн със старите удобни дънки и с обувки на нисък ток, кецове, балерини. Можете да допълните с чантичка тип раница, небрежно преметната на рамо.

 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани