Носете рокли с цветен принт и през пролетта

Цветните принтове подхождат най-много на нежната природа на жената. Не е учудващо, че такива принтове са сред най-честите покупки на рокли онлайн. Докато късите рокли на цветя се свързват с горещо лято, много почивка и разходки, роклите с дължина около коляното са универсални и можете да ги носите и през пролетта, доста преди да настъпи горещият сезон. Миди дължината или дължина малко над коляното е много удобна, а съчетаването с горни дрехи като сака и жилетки ще помогне за допълнително разнообразие на тоалетите ви.

 рокля с цветен принт

Бохо ансамбъл с рокля на цветя

За любителките на удобство и небрежна елегантност съчетаването на рокля с цветен принт с боти с дебели токове е лесен начин да изтъкнат това свое предпочитание. Много ефектен избор е роклята „Папратов танц“. Самото съчетание на едноцветна материя и щампа на папратови листа е по-ефектно отколкото рокля изцяло от плат на цветна щампа. Съчетайте с широка жилетка и яке за цялостно бохо излъчване.

 Вталена рокля от трико

Бяла рокля с принт с бяло яке или палто

Бялото не е запазена марка само за лятото. Бъдете оригинални с бяла рокля с принт и бяло яке или палто! Ще се откроите с роклята „Eternity”, с горна част в бяло и пола с ефектен принт. Късото яке ще даде възможност да изпъква оригиналната щампа, затова ви препоръчваме късо бяло яке върху тази ефектна рокля от Модна къща Twelve O’Clock.

 рокля с къс ръкав

Рокля с принт и чизми – необичайно, но впечатляващо!

Много съчетания, които бихме отхвърлили при първото им предложение като необичайни и неприемливи, са всъщност интересни нови начини за разнообразяване на стила на обличане. Имате чизми? Обуйте ги с рокля на принт и допълнете с шапка с периферия и наметнат широк шал, за небрежно-романтично излъчване. За това ще допринесе изборът на подходящ принт. Препоръчваме ви роклята „Етно“, с щампа в стила, дал названието на модела. Много подходяща за по-хладното пролетно време е широката вдигната яка тип шал около врата.

 рокля със 7/8 ръкави

Рокля с принт съчетана с пуловер или жилетка

Това съчетание е много удобно за ежедневието, когато ви трябва разнообразяване на тоалетите и вече сте носили полите си, а ви трябва ново съчетание с едноцветни пуловери. Освен ежедневни рокли с принт може би имате и поли с атрактивни принтове, но съчетаването на рокля с пуловер ви дава възможност да използвате тази дреха по нов начин. За носене с пуловер подхождат както роклите с разкроени поли, така и вталените. Изберете роклята „Тъмен редингот“ в бяло и черно, за да разнообразите това класическо съчетание с допълване с ярък пуловер или жилетка – например в жълто, червено или зелено.

 рокля с принт

Извадете гумените ботуши или боти дори в сухо време

Рокля с принт, съчетана с гумени боти или ботуши – интересна идея, нали? Модата често залага на необичайните решения. Възползвайте се от тази идея, за спортен вид и удобство при ежедневна разходка или за шопинг. 

Използвайте напълно възможностите на гардероба си, включвайки роклите с цветни принтове в необичайни съчетания. Разнообразието в тоалетите е предпоставка за добро самочувствие. Лесно е да го създадете и поддържате, с идеите, които дадохме тук, и с ваши оригинални съчетания с рокли с класически съчетания на цветове или разнообразие от багри на цветните принтове.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани