Рокля с дантелен гръб –вашият избор за официален тоалет

Официалният тоалет е избор, който обикновено дамите правят трудно. Предстои ви официално парти, искате да сте неотразими. Отваряте гардероба, но вече сте обличали официалните си тоалети в него достатъчно пъти, за да са познати. Някои от тях могат да ви се сторят малко излезли от мода. Затова за да си осигурите впечатляващ тоалет за предстоящото парти или при следващия шопинг за дрехи онлайн изберете дреха от дантела или рокля с дантелени акценти.

 рокля с дълбоко изрязан дантелен гръб

Класическо излъчване на дантелата

Дантелата е класически избор, тя никога не излиза от мода. С нея ще имате на разположение официален тоалет дори за строго официални случаи. А ако в момента нямате на разположение много време, добавете към малката си черна рокля дантелен акцент. Най-впечатляващ е дантеленият гръб. Можете да помолите позната шивачка да освежи роклята по този начин.

Рокля с дантелен гръб

Шивачката може да ви предложи и други начини за освежаване на малка рокля с дантелени акценти. Дантелата е залог за официален и женствен вид. Дантелената платка или акцент на гърба превръщат всяка рокля в бижу. Тук ще обърнем вниманието ви върху роклите с дантелен гръб.

 

За оригиналността на модела допринася дизайнът на гърба на роклята

Съвременната дамска мода се стреми да намери разнообразието и в официалните дрехи за дами, като залага не само на тоалети изцяло от дантела, но и с дантелени акценти. Деколтето на предницата, асиметрични платки на предницата и други решения са вече изпитани за моделите на дамски тоалети. Идва ред на дизайна на гърба на роклята. Оригиналното деколте и дантеленият гръб са достатъчно впечатляващи, за да привлекат вниманието към дамите, заложили на рокли за официални случаи от нашия бутик за рокли.

 

Малката черна рокля с дантелена платка на предницата и дантелен гръб

Малката черна рокля присъства в гардероба на почти всяка дама. Тя е сигурно решение за елегантност за всякакво официално мероприятие. Роклята с дантелен гръб „Ноар“ е от този тип, но е допълнена с дантелена платка на предницата, дантелен гръб и крилца. Закопчава се на гърба с цип.

Малка черна рокля с дантелен гръб

С този елегантен тоалет можете да впечатлявате и очаровате. Черната дантела е сред задължителните материи за официални тоалети. Съчетана с черната материя на роклята, тя изпъква още повече.

 

Рокля с дантелени ръкави и гръб

За строго официални случаи изберете рокля с ръкави. Дантелените ръкави са елегантно решение. А в модела на Модна къща Twelve O’Clock рокля с черна дантела “Wine Night” дантелените ръкави са допълнение към платката на предницата, също от черна дантела, която преминава в изцяло дантелен гръб до талията. Това е оригинален модел, с фино съчетание на дантелените елементи, който ще ви направи неповторими.

 рокля с черна дантела “Wine Night”

Рокля тип „русалка“ с дантелен гръб

Още един вариант на рокля с дантелен гръб, който впечатлява, е роклята тип „русалка“. Тя е за дамите, които определено предпочитат макси дължина за официалния си тоалет.

Рокля тип „русалка“ с дантелен гръб

Силуетът на русалка допада на всяка дама. Той не е типичният за официални рокли и точно този избор, заедно с дантелената ефирност на гърба, ще ви предложи уникалността на официална рокля, която търсите.

Изберете своята рокля с дантелен гръб – малка черна рокля с дължина около коляното или макси рокля със силует „русалка“. Всяка дама трябва да блести на официални партита и събития, да се чувства красива и елегантна. С избора на рокля с дантелен гръб лесно ще постигнете това.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани