Новият календар на PIRELLI е още по-голямо предизвикателство

Новият календар на PIRELLI е още по-голямо предизвикателство - тема в блога на Twelve O'clock

PIRELLI отново запрятат ръкави, за да представят следващия си вдъхновяващ календар. Всяка година компанията избира определена тема, с която да представи своята визия за предстоящата година и обикновено кани някои от най-значителните дами, които да застанат пред камерата на Питър Линдбърг. Неговият основен избор за бъдещия календар са Робин Райт, Джулиан Мур, Ума Търмън и Никол Кидман. Всички актриси ще застанат пред любимия кадър на Линдберг - черно бялата класическа фотография. Мъжът ще запази традицията на Ани Лейбовиц.

Новият календар на PIRELLI е още по-голямо предизвикателство - тема в блога на Twelve O'clock

Темата отново не е голотата на женското тяло, а емоционалното и чувствителното. Камерата на Питър ще се опита да свали всички пластове на женското тяло, докато достигне до душата на модела си. Негови заслуги са снимките от календара през 96-та година, както и този от 2002-а година. Компания на четирите дами ще правят Пенелопе Круз, Рууни Мара, Хелън Мирен, Лупита Нянго, Шарлот Рамплинг, Алисия Викендър, Кейт Уинслет, Анастасия Игнатова (професор по политическа теория в университета в Москва) и други.

Новият календар на PIRELLI е още по-голямо предизвикателство - тема в блога на Twelve O'clock

Снимки: Mirror.co.uk

 

Кадрите ще бъдат направени между май и юни, а локациите ще бъдат между Берлин, Лос Анджелис, Ню Йорк и Лондон. Фотографът признава, че е поканил всички актриси, които са изиграли сериозна роля в живота му и сега ще се опита да им върне жестта, като ги преврне във фотографски шедьовър. Неговият идеал за красиво тяло няма нищо общо с обществените норми за красота и възнамерява да покаже всичко по един по-различен начин!


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани