Дамска мода в цветовете на Pantone за 2022 г

За всички, които държат да са в крак с модата – за цвят на 2022 година е обявен PANTONE® 17-3938 Very Peri.

 

цвят на 2022 PANTONE® 17-3938 Very Peri

 

Това е цвят, който е разновидност на светлосиния, с виолетови и червени оттенъци. Това е нов цвят, специално създаден от специалистите от PANTONE. Той носи динамика и радост, затова ще допадне на дамите, които искат да излъчват енергия, да творят, да изразяват същността си с дамски дрехи в този цвят.

 

 

 

И така, за всички, които са привърженици на синьото и виолетовото, добавете и този нов цвят към гардероба си, когато избирате дрехи за новия сезон от любимия онлайн магазин. А можете да подходите и по различен начин, като съчетаете синьо и виолетово с червени акценти. Можете да изберете за основен цвят в тоалета си синьо или виолетово и да добавите аксесоари в другите цветове, които са компоненти на Very Peri.

 

 цветовете на PANTONE за 2022

 

Малка лилава рокля

За лятото един от основните ви тоалети може да бъде кокетната лилава рокля, вталена, с дантелен акцент – модел, създаден от дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock. Тя е от лека материя, семпла, но много елегантна, в духа на идеята на новия цвят – цвета на 2022 г. А дантелата около деколтето придава нотка на мекота.

 

Вталена къса лилава рокля

 

Още един модел в този цвят с минимални декорации привлича вниманието. Това е роклята „Лилави цветя“, с предно закопчаване, малки бастички в горната част и широко парче оформящо талията. И с тази рокля ще впечатлявате, ще се чувствате удобно с леката памучна материя и с разширяващата се надолу пола.

 

Кокетна рокля в лилаво

 

Тоалет в небесносиньо

И небесносиньото, като компонент на новия цвят Very Peri, е подходящо за избор, като го съчетаете с аксесоари и други елементи на облеклото в лилаво и червено.

Роклята „Небесен силует“ е елегантна, с тънко коланче от плата на роклята с метална катарама. Ръкавите са къси, а цепката на деколтето дава възможност за оформяне на малки ревери.

 

Елегантна рокля в синьо

 

Рокля с вертикални асиметрични платки в три цвята

Интересно е съчетаването на три цвята – светлосин, червен и неутрален – бял, в модела рокля „Waves”. Остава да добавите и лилави акценти към тази семпла, но оригинална вталена рокля без ръкави.

 

Вталена рокля без ръкави в три цвята

 

Синя блуза с дантелени акценти

Ризата „Грамофон“ е с удължена задна част и с ажурна платка на раменете. Платката е от черна дантела. Остава да съчетаете с другите два цвята, компоненти на модния за тази година цвят – лилаво и червено.

 

Свободна риза в синьо

 

Лилава блуза с цикламена щампа

Блузата „Лила“ е в наситен лилав цвят, на фона на който се открояват щампираните цикламени пеперуди. Тази блуза е цветово в унисон с новия цвят Very Peri и е много удобна за носене – широка, от лека материя – вискоза, и с връзка на талията, с която тя може да се втали леко.

 

Свободна блуза в наситено лилав цвят

 

Време е да освежите гардероба си, като добавите цвета на 2022 година -  Very Peri – към него. Приятен избор на нови дрехи от любимия ви бутик за рокли!


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани