Най-добрите делови рокли за елегантен вид на работа

Когато обновявате гардероба си с нови рокли за работа, принципите за избор са различни от тези при избор на ежедневни рокли за излизания с приятелки и неофициални събирания. Кройката е по-изчистена, цветовата гама е по-стеснена, не се предпочитат принтове. Деловият вид внушава уважение у колеги и клиенти и си струва да изберете най-подходящите делови рокли за излъчване на елегантност и стил.

 

Подходящи кройки за делови рокли

Вталена рокля с изчистена кройка

Най-подходящи и популярни са леко вталените рокли, с къси, три четвърти или дълги ръкави. За топлото време, а също и в комбинация със сако, роклята може да е без ръкави. Ето едно стилно предложение от дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock. Това е роклята „Бизнес стюардеса“, в синьо, със сиви платки на раменете. Платките разчупват и допълват по атрактивен начин визията.

Вталена синя рокля

Рокля-риза

Друг подходящ модел е роклята в стил риза. Тя трябва да е достатъчно дълга. Дължината около коляното или дори макси е за предпочитане. Ако имате къса рокля в стил туника, комбинирайте с пола или панталон. Много красиво предложение от нашия бутик за рокли е моделът туника „Небесно синьо“. Тази къса рокля в стил туника е в два цвята синьо, с вертикално бие и маншети, както и платка на предницата, в по-тъмносиньо.

Разкоена от талията туника

Рокля с разкроена пола

За слабите дами в офиса е подходяща и роклята с разкроена пола, която придава обем и пада на красиви гънки или плохи. Подходяща за офиса е роклята „Гълъб“ в много атрактивен гълъбов цвят, с разкрояване на полата. Роклята е с падащо ръкавче и може да се комбинира и със сако в по-хладно време.

Елегантна рокля

Рокля с кройка тип костюм

Оригинално и много делово решение на рокля е модел в стил костюм. Ще го имате с модела официална рокля „On air”, рокля в бяло, с колан и платка, придаващи на горницата вид на сако. Циповете на полата и горницата регулират дълбочината на цепките и деколтето.

Официална бяла рокля

Рокля със загръщане

Този модел е удобен за носене и е подходящ и за офиса. Кройката има редица предимства. Тя подхожда на всяка фигура. V-образното деколте подчертава шията и я издължава, а диагоналната линия на загръщането също дава принос за визуално издължаване на фигурата.

 

Подходящи цветове за делови рокли

Строгият дрес код изисква носене на черно, бяло и синьо. Можете да се впишете в него с рокля, която е комбинация от два цвята, но с оригинално дизайнерско решение. Елегантната рокля V е в светлосиньо, с гарнитури в черно – биета на деколтето и ръкавите и вертикална платка отляво. Дължината седем осми на ръкавите е удобна за работещи дами.

Елегантна рокля

Допълнете гамата на деловите си рокли с гълъбово, светлосиво, тъмнозелено, резедаво.

 

Има ли принтът място в моделите на делови рокли

По принцип принтовете не се свързват с деловия стил. Ако харесвате райе, нека то бъде на тънки линии. Цветните принтове определено не придават деловитост и трябва да се избягват. 

Когато купувате дрехи онлайн за деловия си гардероб, най-добрите рокли са едноцветни, с изчистена кройка. Лекото вталяване, А-линията и вталената горна част с разкроена пола са най-подходящи. Не прекалявайте и с цветовете. Допълнете деловите си облекла с рокли в същата гама, за да можете да ги комбинирате със саката, които имате.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани