Ако искате да сте предизвикателна, изберете рокля с дълбоко деколте

Как да изберем рокля с дълбоко деколте

Деколтето е един от елементите, по които избираме тоалети във всеки бутик за рокли. Когато започнем шопинг за рокля за свободното време или за официален случай, идва ред на роклята с дълбоко деколте. То може да бъде с различна форма, да е отпред или на гърба. Ако мероприятието, за което търсим рокля с деколте, е семейно празненство, можем да изберем и рокля с деколте, украсено с воланчета, дантела или други декорации.

Роклята с дълбоко деколте не е сред моделите, с които трябва да се ходи на работа, но е много подходяща за излизания с приятелки, за събирания и официални случаи.

 рокля с дълбоко деколте

 

Материята трябва да е плътна

При избора на рокля с дълбоко деколте материята е много важна. Тя трябва да е плътна, за да може да поддържа формата на деколтето – залог за добрия вид. Много популярни са роклите с различни материи за горната част и за полата. В рокли с такава комбинация трябва да внимаваме горницата да е от плътна материя.

Ако материята е ефирна, бието на деколтето задържа формата му. Това е решение на дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock, което е подходящо и за по-закръглени дами. Ако искате да съчетаете дълбоко деколте и лека материя, изберете туниката „Пясъчни рози“ от шифон. Деколтето е V-образно и същевременно заоблено, а принтът на рози е от украшенията на дрехата.

 туника с дълбоко деколте

Форма на дълбокото деколте

Формата на деколтето с дълбок изрез може да е V-образна, квадратна, овална, във форма на сърце или асиметрична. Важното е да подберем деколте, което е подходящо за фигурата – обем на бюста, овал на лицето и т.н.

V-образното деколте е подходящо за заоблено лице, но рокля с такова деколте може да се носи и от дами с всякакъв овал. Предимството на V-образното деколте е в това, че визуално издължава шията. Важно е да не е твърде дълбоко.

Квадратното деколте е за дами със слабо лице. Това се отнася и за овалната форма на деколтето, защото добавя закръгленост. 

Много женственост добавя деколтето във форма на сърце. То открива линията на ключиците и бюста.

Закръглените дами с голям бюст не трябва да избират рокля с асиметрично деколте. То добавя обем към бюста. Затова е подходящо за дами с малък бюст.

 Форма на дълбокото деколте на рокля

 

Дълбоко деколте за летни тоалети

За лятото и въобще за топлите месеци дълбокото деколте е много подходящо. Изберете от колекцията дамски дрехи в онлайн магазина, в който пазарувате, рокля от материя на принт. Принтовете са запазена марка най-вече на летния сезон. Роклята „Тъмен редингот“ е с къси ръкави, на принт в черно и бяло, класическо и лесно съчетаемо с обувки и други аксесоари съчетание. Много интересна е трапецовидната форма на деколтето.

 рокля с къс ръкав и дълбоко деколте

 

За горещите дни можете да изберете варианта на модела рокля без ръкави с дълбоко деколте и със светъл принт – „Светъл редингот“.

 рокля без ръкави с дълбоко деколте

 

За вечерна рокля препоръчваме дълбоко деколте на гърба

Дълбокото деколте на гърба дава възможност за откриване на великолепна кожа и е типично решение за елегантни вечерни рокли. Моделът рокля „Зебра“, в класическо черно, е с V-образно деколте на гърба. Цепката отстрани дава удобство при движенията. Още един декоративен елемент, цхуки в талията, прави роклята съвсем оригинална.

 рокля с  V-образно деколте на гърба

 

Рокля с голи рамене за лятно празненство

Какъв по-подходящ тоалет за горещото лято, когато се приготвяте за празненство, от рокля с голи рамене? Тя е много подходяща за дами с малък бюст.

Ето предложението ни: рокля с голи рамене „Лабиринт“. Принтът на материята е оригинален, полата е разкроена, а от двете страни под талията има акценти в червено. С тази ефирна рокля ще се чувствате прекрасно.

рокля с голи рамене


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани