Кокетната рокля трябва да присъства в гардероба на модерната жена

Как да се обличате стилно, кокетно и по женски очарователно? Всяка дама постига това по свой начин, с избор на цветове, съчетания, материи. Сред всички дамски дрехи векове наред роклята се е утвърдила като най-кокетната от всички дамски дрехи.

Вярно е, че динамиката на ежедневието накара все повече жени да изберат панталона като ежедневна дреха за работа. Но напоследък това започва да се променя и роклята се завръща триумфално, като израз на потребността от женствено излъчване и очарование. 

 

Имате ли достатъчно рокли?

Прегледайте гардероба си и отговорете на въпроса: имате ли достатъчно рокли в него? Ако отговорът е „не“, време е да промените това.

Роклите, които са ви необходими, включват както ежедневни, така и официални рокли. Елегантната кройка и оригиналният модел придават кокетен, женствен вид. Отправяйки се на шопинг за рокли, подберете такива модели, които ще ви отличават. Ето нашите предложения за роклите, от които има нужда съвременната кокетка, в най-добрия смисъл на думата.

 

Рокля от фина материя

Фината материя придава ефирност и нежност. Коприната е единият вариант, който подхожда на женското нежно излъчване. Ние ви препоръчваме и буклето.

Роклята „Букле“ е стилно съчетание от бяло букле и фина мрежа за горната част и дългите ръкави. Тя е удобна, с леко разкрояване. Белият цвят се съчетава ефектно с обувки и чанта в черно.

 рокля от бяло букле

Рокля с оригинална платка

Платките в контрастен цвят, с оригинална форма, превръщат обикновената рокля в бижу. Вертикалните платки са много по-ефектни и нестандартни, особено когато са с неправилна форма.

Едно предложение за кокетен тоалет с контрастна вертикална платка е роклята „Цикламен кант“. Кантът е от дясната страна.

Вталена рокля с дълъг ръкав

Още по-интересно е решението на вертикалната платка и другите допълнения в роклята „V” в основен син цвят и допълнения от черно трико. Допълненията включват не само вертикална асиметрична по форма платка отляво, но и широко бие около деколтето и в края на ръкавите.

 Елегантна рокля

Рокля с пола на канони

Каноните са елементи, които придават кокетен вид на всяка рокля. Роклята „Бордо канон“ привлича не само с ефектните канони на полата, но и с панделката на талията и разбира се, с елегантното излъчване на цвета бордо.

Кокетна рокля с вталена горна част

Ако предпочитате леко разкрояване, ви препоръчваме модела рокля „Гълъб“. Това е рокля във фино гълъбово сиво, с разкрояване тип канон само в центъра на предницата.

 Елегантна рокля от неопрен

Рокля с шал яка

Ефектното решение на яката, оформена като шал, не е често срещано в съвременната мода. Затова с модела рокля „Червен шал“ ще иззпъкнете веднага. Роклята е от материя на фино каре. Едноцветната шал яка я допълва по елегантен начин.

 Права рокля с кокетен ръкав

Рокля с цветна щампа

Флоралните мотиви съответстват на нежната и кокетна природа на жените. Много атрактивни и подходящи за дамите са роклите с щампа на предницата от Модна къща Twelve O’Clock. Единият модел, рокля „Ледени цветя“, е с щампа на цветя в синьо, а другият е къса асиметрична рокля с щампа на цветя в огнени багри - роклята „Огнени цветя“.

 разкроена в долната рокля

Роклите от меко плетиво са особено подходящи за зимния сезон. Предлаганият модел от онлайн магазин за дамска мода Twelve O’Clock е подходящ за носене с клин, когато времето е по-студено.

 рокля от меко плетиво

Официална рокля от дантела

Дантелата е най-женствената и официална материя. А за официален тоалет черната дантела е класически избор. Нашето предложение е вариант на рокля от черна дантела "Ретро", освежена от червена сатенена подплата и червен колан. Червено-черната комбинация е една от цветовите комбинации, гарантиращи кокетен вид. 

Кокетна къса рокля

Направете избора си за кокетно излъчване и атрактивна визия с рокли от любимия ви онлайн бутик. Обновете гардероба си с нови, атрактивни и стилни модели.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани