Защо да изберем рокля или блуза с френско деколте

Формата на френското деколте е в унисон с нежността, която струи от женското тяло. Това е дълбоко деколте, което е еднакво привлекателно в рокли и блузи. То е предпочитано и при избора на обувки – дамските обувки с френско деколте са отличен избор за допълване на официален тоалет.

Френското деколте не е само класическото решение за официални рокли. В ежедневието то придава на всяка дама необходимата доза женствено очарование, независимо дали е облечена в рокля от трико или от дънков плат.

 

История на френското деколте

В миналото, далеч преди да се появят модните колекции и ревюта, дълбокото френско деколте било задължително за дамските тоалети. Доста по-късно Коко Шанел започва да предлага рокли, които не включвали дълбоки деколтета, но затова пък гърбът бил с дълбоко деколте. Това вдъхновява съвременните дизайнери за използване на френско деколте и за гърба.

 Френско деколте

 

Предимствата на френското деколте като изтъкващо или коригиращо части от фигурата

Една от формите, които могат да се изтъкнат по изгоден начин с деколте с тази форма, е големият бюст. Препоръчваме го на дами с пълен бюст.

Ако шията ви е по-широка, формата на френското деколте ще я коригира, издължи и стесни.

 

За кои дрехи е най-подходящо френското деколте

Деколтето, което е дълбоко и с квадратна форма, е много подходящо и за блузи, и за тениски. Препоръчваме го и за вечерни рокли. Лятото можете да носите тоалет с такова деколте и в ежедневието, на разходки и неофициални мероприятия.

 

Разнообразието на форми на френско деколте

Освен класическото деколте, познато като френско, в модните колекции от рокли онлайн се срещат и рокли за официални случаи с деколте във форма на сърце, каре и други. Сложната форма на деколтето е достатъчна за да направи официалните дамски дрехи уникални.

Много добър избор за ежедневието е туниката „Кожено сърце“, от меко трико, със сърцевидно деколте и кожени декорации. Тя е еднакво ефектна съчетана с черен панталон или с дънки.

 туника „Кожено сърце“

 

Закачлива къса рокля с френско деколте

Моделът на рокля с дължина около коляното, решен с дълбок изрез на деколтето, е закачлив и внася весело настроение около дамата, която е избрала модела разкроена къса рокля „Френско деколте“. Това е рокля от материя на цветен принт, допълнена красиво с колан в бяло, завързан на панделка на талията. От роклята струи настроение и очаквания за приятни изживявания на мероприятия, на които дамата, пременена в този модел на Модна къща Twelve O’Clock, ще бъде в центъра на вниманието.

разкроена къса рокля „Френско деколте“

 

За почитателките на флоралния принт предлагаме още един модел с френско деколте – разкроена рокля „Магнолия“. Роклята без ръкави е с дължина мини. Тя е истинско бижу, което е подходящ избор за млади дами, търсещи ефектни дамски дрехи онлайн.

 разкроена рокля „Магнолия“

 

Рокля с макси дължина и френско деколте

За официален случай много стилен избор е рокля с макси дължина и френско деколте. За официални тържества можете да заложите и на макси рокля с френско деколте на гърба.

Класическо черно, огнено червено, пастелни цветове – те са основните от цветовата гама, които дамите избират за официални тоалети. Всички те са подходящи за рокля с френско деколте.

 

Блузи с френско деколте

Съчетайте блуза и деколте във френски стил с дънки, за да излезете с приятелки. Във вашия любим бутик за рокли ще намерите блузи с този елемент, така желан от дамите като елемент на тоалети за топло време.

Есента продължава дълго, топлото време преобладава през годината, затова имате на разположение много дни за обличане на тоалети с френско деколте.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани