Разнообразие от рокли с вталена горна част

Изцяло вталената рокля не отива на всички дами. Тези с по-широк ханш трябва да избягват вталяването на долната част на роклята. Но за да се прикрият заоблените ханш и бедра, полата може да е по-широка и вталяването да е само в горната част. Често дамите търсят и разширяваща се или падаща на канони пола -  гаранция за удобство.

 

Рокля с презрамки за горещите дни

Роклята с презрамки, за предпочитане светла – най-често бяла, е много удобна и подходяща за лятото. Моделът рокля с вталена горна част „Градински облак“ е с материя с щампа на цветя на бял фон, с удобна пола тип балон.

рокля с вталена горна част тип ``корсет``

Не само през деня, но най-вече за вечерни мероприятия е подходяща рокля с макси дължина. Дългата рокля с вталена горна част „Сапфирени рози“ е още едно бижу от колекцията на Модна къща Twelve O’Clock. Тази рокля с щампа в сапфирено на бял фон е със свободно падаща пола с макси дължина и елегантно оформена вталена горница с една презрамка, прикрита от ленти. Оригиналният дизайн и красивата щампа правят тази рокля една от най-желаните официални рокли.

 Дълга рокля с вталена горна част

Ако искате да прикриете широката горна част на ръцете

Ако ръцете ви са по-закръглени в горната част, прикрийте ги с ръкави. Подходящият за вас е къса рокля с вталена горна част „Сърцето на океана“ – рокля в преливащи се нюанси на синьото. Полата на роклята е тип балон. С този кокетен модел ще се чувствате отлично в ежедневието в топлия сезон.

 https://twelveoclock.bg/collections/rokli_all/products/roklya-sartseto-na-okeana?_pos=1&_sid=e03d6c4fa&_ss=r&variant=5279927811

Рокля с оригинална щампа за различно излъчване

Съвременната дамска мода дава възможност за най-различни оригинални щампи за дамски тоалети. Не се колебайте да експериментирате с избор на рокля с вталена горница от материя с оригинална щампа.

Роклята с горна част по тялото „Кученца“ е един вариант на оригинален модел, за чиято оригиналност допринася щампата. На черен фон са щампирани бели кученца и червени сърчица. Полата е на канони. Този весел модел е чудесен за ежедневието, за разходки и срещи с приятелки.

 Рокля с горна част по тялото „Кученца“

Изберете рокля от плетиво с А-образна пола

Финото плетиво е много желано като материя за дамски дрехи. Вталяването в горната част се комбинира много добре с А-образна пола, която не е прекалено широка и придава прибраност. Това е важно при облекла от плетиво. Роклята „Есенно утро“ е в универсален сив цвят, с V-образно деколте. С избора на А-образна пола за тази рокля няма да се притеснявате за прекалено разширяващ ефект.

 Рокля от сиво еластично плетиво

Вталена в горната част рокля с пола на канони

Каноните придават голяма кокетност и атрактивност. Те осигуряват и ширина и свобода на движенията. Препоръчваме ви роклята „Черен канон“. Това е много подходящ модел за ежедневието, с допълнително удобство с три четвърти ръкави. Каноните на полата и панделката, акцентираща талията на тази рокля в черно, допринасят за женствено излъчване и подчертават чара на дамата, облечена в този модел.

Кокетна рокля с вталена горна част

За дамите, които предпочитат по-ярки цветове, вашият бутик за рокли предлага модела и в атрактивен цвят бордо.

 Рокля Бордо Канон

Туника с вталена горна част

Като вариант на рокля, но с възможност за комбиниране с панталон или пола, ще ви предложим туника с вталена горна част. Платът е черна дантела, затова с тази туника, съчетана с пола или панталон, можете да оформите стилен официален тоалет. Долната част на дантелената туника „Ирис“ е разкроена и асиметрична. 

 Дантелена черна туника с вталена горна част

Роклята с вталяване в горната част и осигуряваща малко или повече ширина в долната част е универсална. С разнообразието от материи и акцентите с оригинални детайли можете да избирате от много варианти на рокли онлайн с тази комбинация.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани