Коктейлната рокля – универсален тоалет за стилен външен вид 

Коктейлната рокля има своето място в колекцията от облекла на всяка дама. Тя е с дължина около коляното, малко над него или малко под него, от едноцветна материя или с принт на цветя, както и със съчетания на едноцветна материя с каре или райе в същия цвят. Съчетана с подходящите бижута, тя ще бъде вашият тоалет за всяко официално събитие.

Много ефектно е съчетаването на коктейлната рокля с шапка или тюрбан и с ръкавици. Що се отнася до обувките, универсалното решение е високи токове, но можете да съчетаете роклята и със сатенени сандали, които да са в цвета на роклята.

 

Удобна коктейлна рокля с клош пола

Широката пола клош придава много женствено излъчване и ефирност. Съчетана с високи токове и с разпуснати или вдигнати на кок коси, тази рокля ще бъде вашият незабравим тоалет.

Много елегантна е роклята „Канон“, от материя на флорален принт и с два оригинални акцента – преплетените презрамки и коланът панделка, който освежава модела. Това е една от най-удобните официални рокли с ширината на полата, която придават каноните.

 

Кокетна рокля

 

Роклята с пола на канони „Бордо канон“ е още един модел, който ще ви допадне с ширината на каноните на полата, както и със стилния цвят бордо, който подхожда на всички дами.

 

рокля с вталена горна част

 

Коктейлна рокля с дължина под коляното и изрязано на гърба деколте

Дължината под коляното е универсален избор независимо от възрастта и от фигурата. Затова много дами я предпочитат за официални мероприятия.

Коктейлната рокля с изрязано на гърба деколте се съчетава чудесно с широкопола шапка. Вдигнете косата си на кок, за да подчертаете деколтето на гърба.

Роклята „Палитра“ е в стилно съчетание на горна част в тъмни тонове и долна част с принт на цветя. Изрязаното на гърба V-образно деколте превръща семплия модел в елегантен тоалет.

 

 Вталена рокля от трико

 

Коктейлна рокля с голямо деколте

Моделите с открити рамене са често срещани сред официалните рокли. Важно е да разчитате на този елемент и да не прекалявате с аксесоари. Ако искате да съчетаете роклята с бижу, тънко колие или гривна са достатъчни. Естествено за рокля с голямо деколте подхождат само обувки на висок ток.

 

Вталена коктейлна рокля

За слаба фигура тип пясъчен часовник или правоъгълник е много подходяща вталена рокля. Акцентът може да бъде върху цепка на полата или едно открито рамо. Съчетайте с подходящи бижута за повече блясък. Това е роклята, която очертава фигурата по семпъл, но неповторим начин.

Предлагаме ви модела рокля „Огнени орхидеи“, с яркоцветен принт. Акцентът на модела са прозрачните ръкави от цветен тюл. Бъдете неотразими в този тоалет и в ресторант, и на семейно тържество, и на официален прием.

 

 талена рокля от щампирано трико

 

Дантелена коктейлна рокля

Красотата на дантелата е достатъчна, за да превърне роклята в бижу. Не са необходими много аксесоари, а официалното излъчване е гарантирано. Най-популярните решения в цветово отношение са бялото и черното, но можете да заложите и на друг цвят, избирайки дантелена коктейлна рокля.

Много ефектно решение е черна рокля с гарнитура от черна дантела. Дантелената платка в предната част, дантеленият гръб и дантелените ръкави тип крилца на модела малка черна рокля „Ноар“ ви предлагат коктейлна рокля с елегантно излъчване и стил.

 

Малка черна рокля

 

Рокля със съчетание на едноцветна материя и карета

Разширете възможностите за произвеждане на незабравимо впечатление с избор на уникален модел на дизайнерите от Модна къща Twelve O’Clock. Това е роклята „Върджин“, с едноцветна горна част и карирана пола, във вишнево. Необичайните елементи в коктейлните рокли са добре дошли в съвременната мода, затова смело изберете елегантността на тази рокля за следващото мероприятие, в което ще участвате. 

 

Рокля с вталена долна част

 

Изберете своята коктейлна рокля от колекцията на нашия бутик и бъдете звездата на следващото официално мероприятие. Заслужавате да се чувствате неотразими, очарователни и неповторими в модела, който отговаря на предпочитанията ви за цветове, материи и силует.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани