С какво да носим спортен тип пола

Полата спортен тип е много удобна за ежедневието. Почти всяка дама разчита на такава пола в колекцията си от модерни дамски дрехи. Това е модел, който е непреходен в различните периоди и тенденции на дамска мода и със сигурност ще носите тази пола често, без да изглеждате демоде.

 

 елегантна пола

 

Полата спртен тип се съчетава с всякакви блузи

Много подходящо е съчетаването на този модел пола с риза. Ризата може да е едноцветна, но са подходящи и типичните за небрежно елегантния ежедневен стил райе и геометрични фигури.

За спортен тоалет съчетайте полата с предно закопчаване с класическа шемизета като нежнолилавата риза „Люляк“, или с модела риза „Червено райе“.

Искате да изглеждате по-официално? Облечете ризата-боди „Плисе“. С нея полата ще се съчетае за тоалет с официален вид.

 

 Бяла риза-боди

 

Полата с предно закопчаване може да промени фигурата в зависимост от кройката

Изберете пола с подходяща кройка според фигурата си. Например за фигура с широки рамене и тесен ханш е подходяща кройка трапец. За фигура тип ябълка е подходяща права пола, а блузата трябва да бъде пусната върху нея, не прибрана в полата, за да не подчертава още повече талията. Много подходяща е блузата „Лила“, в лилаво и цикламено, със свободна кройка и коланче за маркиране на талията.

 

Свободна блуза

 

Много е важно дължината да бъде около коляното. Твърде късата или твърде дългата пола подчертава недостатъците на фигурата и могат да си я позволят само дами със слаба фигура с правилни пропорции.

Спортно-елегантния тип пола е подходяща за ежедневието, за офиса и дори официални случаи. Моделът пола "Хортензия" прибавя предимството и на естествената материя - лен и памук, с която ще се чувствате комфортно по всяко време.

 

Спортно-елегантна пола

 

 

Спортна пола и тениска – любимо и удобно съчетание

По-спортният тип на тази пола предполага чудесно съчетаване с всякакви тениски. В много случаи съчетанието на пола и тениска е подходящо не само за разходки и събирания с приятелки, но и за работа, ако не работите в офис.

Различните модели и цветове на тениските в гардероба ви обещават възможности за множество съчетания и множество различни тоалети. Възползвайте се от тях. Допълнете с дървени и пластмасови бижута и други аксесоари.

Прледставяме ви модела пола от шифон "Ключове", чията разкроена кройка позволява свобода на движенията и удобство в ежедневието.

 

 спортна пола

 

Спортна пола от фина материя за офис тоалети

В офиса също ще имате възможност да носите пола с предно закопчаване. Материите, които са типични за офис облеклото, са много подходящи за този модел пола. Тя ще добави удобство и ще се съчетае с ризи или блузи в офис стил.

Не се колебайте да съчетаете офис полата дори с потник. Съвременните потници от фина материя, с дантелени или други акценти, са елементи от официално облекло, които всяка дама се радва да облече и да се чувства красива и стилна в тях. Едно истинско бижу в това отношение е потника "Снежен блясък" в бяло, което го прави едновременно стилен и лесен за комбинация с различни тоалети.

 

Елегантен потник

 

 

Обувките и чантите трансформират тоалетите със спортна пола 

Не забравяйте, че с подходящи обувки и чанта ще доизградите цялостната си визия. С обувки и чанта в ярки цветове ще сте готови за разходки и събирания с приятелки. С кецове и раничка ще допълните визията на спортна дама. А с обувки на висок ток и чанта със семпъл дизайн ще сте стилна дама в офис стил или готови за официално събиране, коктейл, семейно празненство.

 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани