Роклята в ежедневието – все по-желана и многофункционална

В ежедневието все повече дами разчитат на очарованието на роклята. Тя подчертава женствеността и гарантира добро самочувствие. Готвейки се за отпуск, непременно сложете в чантата няколко рокли, с които ще бъдете готови за всякакви случаи – разходки, вечеря в ресторант, посещение на официални обекти и други.

 

С рокля няма да е необходимо да съчетавате пола или панталон с подходящи блузи

Роклята е завършен тоалет. Не е необходимо да внимавате и да съчетавате с подходяща блуза, както при полата или панталона.

 

Изберете рокля с дантелена гарнитура за елегантност в ежедневието

Рокля от трико, съчетана с дантела, е чудесен избор от вашия бутик за рокли за ежедневна елегантност. Моделът рокля „Тъмна горчица“ е в горчичен цвят, който е много подходящ фон за изпъкване на гарнитурата от черна дантела на горната част.

 

рокля „Тъмна горчица“

 

С тази рокля ще бъдете неотразими и в ежедневни събития, и по време на почивката.

 

Плетената рокля – удобна, немачкаема, фина

Наближава хладният сезон и идва времето на плетените рокли. Финото плетиво е много подходящо за дамски дрехи за ежедневно носене. Плетените рокли не се мачкат, а тънката материя е удобна не само за хладните, но и за по-топлите дни. Те обгръщат фигурата с мекота и се съчетават с всякакъв стил обувки. Онлайн магазините за ежедневни рокли изобилстват с различни цветове на рокли, сред които ще намерите атрактивни модели на плетени тоалети.

Атрактивното синьо на плетената рокля „Зимно небе“ отива на всяка дама. Моделът е с дълъг ръкав и набрана долна част, а деколтето е V-образно.

 

рокля „Зимно небе“

 

Още една рокля, която грабва погледите, е в плетиво във винен цвят, който е дал и названието на модела рокля „Мерло“. Тя също е с дълъг ръкав, а женственият акцент е поставен с лодка деколтето.

 

рокля „Мерло

 

Много удобна за ежедневието и универсална за всички сезони е роклята с ръкави 7/8. Предлагаме ви модела на Модна къща Twelve O’ Clock „Сърца“ – вталена рокля, с щампа на сърца на предницата, в универсален бежов цвят.

 

„Сърца“ – вталена рокля

 

Рокля тип риза

Роклята в стил риза е подчертано спортна и се свързва с ежедневните облекла. Тя е удобна и може да бъде не само едноцветна, а и раирана, карирана, на принт. Още разнообразие внасят вариантите на закопчаване – от горе до долу или до талията.

Роклята тип риза можете да носите с маратонки, сандали, а защо не и с обувки с токове. Съчетавайте според случая, за по-елегантна или определено спортно небрежна визия.

Можете да разнообразите набора си от тоалети, като носите роклята риза и като туника – съчетавайте я с панталон.

Интересен вариант на рокля тип риза предлага разкроеният модел „Чупки“. Тази черна рокля без ръкави е със закопчаване от горе до долу и привлича интереса и с асиметричната си дължина.

 

 черна рокля без ръкави

 

Рокля сукман

През лятото тази рокля е особено популярна. Но тя не губи актуалността си със захлаждането на времето. Съчетайте с риза или тениска и я носете като сукман.

Роклята „Дижон“ е лека и удобна за лятото. Комбинирайте я с блуза или тениска, които се съчетават добре с нейния горчичен цвят – зелен, черен или друг по избор. С интересното решение в долната част можете да оформите асиметричен подгъв за оригиналност на тоалета. 

 

Роклята „Дижон“

 

Изберете вашите рокли за ежедневието и бъдете готови както за разходки и мероприятия през свободното време, така и за следващата почивка. Съчетаването на роклите с панталони и тениски добавя разнообразие, а моделите са оригинални и ще ви направят неотразими.

 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани