Пола с макси дължина – бижу в деловия гардероб

Дрес кодът за офиса често включва определени цветове, както и дължина на полите за дамите поне под коляното. За да бъдете женствено чаровни и в деловото ежедневие, можете не само да разнообразите със свежи цветове на полите, но и да разчитате на макси пола за изтънчен стил.

 

Моделите на полите макси за офиса

Подходящите модели за макси поли включват както така наречените кройки с А линия, така и разкроени поли от меки материи, които падат на меки гънки и осигуряват свобода на движенията. Но материята в никакъв случай не трябва да бъде прозрачна.

Не са подходящи много тесни поли с дълбоки цепки. Ако разчитате на цепка за удобство на движенията, тя трябва да достига не по-високо от под коляното.

Сложните модели с много декорации също не са сред удачните избори.

 

Основна част от деловия тоалет – черната макси пола

Черната макси пола е утвърден символ на деловитост. Съчетана с бяла блуза, тя образува класическия делови тоалет. Дори най-обикновената материя допринася за официално делово излъчване. А в любимия бутик за дрехи онлайн ще намерите и черни макси поли от по-ефектни материи.

 

Плисирана макси пола – едно различно допълнение към офис облеклото

Плисираната макси пола е много ефектна, особено за слаби дами. С нея ще бъдете различни и впечатляващи. Плисето е един от елементите в облеклото, които придават женственост. Можете да изберете пола на едри плисета или на ситни такива.

За офиса препоръчваме макси плисирани поли в черно, сиво или тъмносиньо. Много ефектно ще се съчетаят със сако от същата материя.

 

Пола с щампа в черно и бяло

Неярките щампи имат своето място в набора от модерни дамски дрехи за офиса. Щампите на цветя не са подходящи, но абстрактните рисунки са универсални за всякакви случаи. Шифонената пола „Хипноза“, от материя красиво падаща на фунии, е много подходяща за дами, които се придържат към черно-бялата гама. Съчетава се еднакво добре с бяла и с черна блуза.

 

Шифонената пола „Хипноза“ 

 

Щампите с абстрактни линии също са подходящи

Полата на щампа с абстрактни линии се комбинира чудесно с едноцветни блузи. За по-кокетен вид, но в никакъв случай не в разрез със сдържаността на деловия стил, тя може да включва елементи като оригинално прегъване в долната част. Изберете полата „Пурпурна мрежа“ от лен и памук, която освен на интересното решение на прегъването има и гайки на колана, така че с кожен колан ще бъде още по-ефектна.

 

 Пола с макси дължина

 

Макси полите в ярки цветове също имат своето място в офиса

Черното сако, черната блуза или черната жилетка ще се съчетаят чудесно с така актуалния в дамска мода цвят фуксия. Така се нарича и един от най-търсените модели на макси пола на Модна къща Twelve O’Clock. Полата е от лен и памук, със свободна кройка с плохи отпред и с удобни джобчета. Бъдете различни в деловото ежедневие с тоалет, освежен от цвят фуксия на макси полата.

 

 Пола от лен и памук

 

Най-важно е да съчетавате макси полата по подходящ начин с блузата и сакото и да имате достатъчно свобода на движенията. За дамите, които работят в офиси със строг дрес код, черното и бялото са удачните избори. Но има много офис среди, в които внасянето на женствени елементи, с принтове и нестандартни цветове на макси полите ще освежи цялата обстановка. Направете своя избор на макси пола и ще спечелите от издължената линия, подчертаваща дамския финес.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани