Рокля от трико - удобство за всеки ден

Трикото – материята за дамски рокли за гарантирано удобство всеки ден

 

Трикото е любима материя, която обгръща фигурата с мекота. В колекцията на Модна къща Twelve O’Clock ще намерите предложения на рокли от трико, които са в класически цветове или изобилстват с багри. Те са удобни и за ежедневно носене, и за ваканция, и за много други случаи. Не заемат много място в пътните чанти и винаги присъстват в избора на дрехи за почивката. Роклята от трико е удобна за ежедневно носене, лека, немачкаема и удобна.

 

Бялата рокля от трико – тоалет, който непременно трябва да имате

Нашето предложение за бяла рокля от трико е „Много лица“ – елегантен вариант на този класически тоалет, предлаган от нашия бутик за рокли. Горната шифонена част с черен принт на бял фон, с халтер деколте, е подвижна, така че можете да носите роклята по различни начини.

рокля от трико е „Много лица“

Това е рокля, която ще ви направи неотразими и при посещение на официално събитие. С нея можете да разчитате на официален тоалет, който си струва да обличате и по време на ваканцията.

 

Щампите и трикото

Щампите се съчетават много добре с тази мека и гъвкава материя. С тях всеки тоалет се освежава и допринася за женствено излъчване.

Роклята „Ледени цветя“ от нашия онлайн магазин е от тъмносиньо трико. Разкрояването в долната част осигурява удобство. Щампата отпред, която е дала името на модела, е в нюанси на синьото.

 Роклята „Ледени цветя“

Съчетание на едноцветно трико и принт в роклите

Огнен принт на черен фон - това съчетание е познато отдавна и се търси във всеки магазин за дрехи. Роклята „Папратов танц“ е вталена, с вертикална ивица от щампирано трико на предницата, която контрастира с черното трико на роклята. Принтът на палми е екзотичен и освежава цялата рокля.

 Роклята „Папратов танц“

Много свежест излъчва роклята „Акварел“. Този модел съчетава едноцветна материя за ръкавите, долната част на полата и колана в зелено, преливащо в горчичен цвят, и свеж акварелен принт, специално създаден за нашия бутик за рокли онлайн. Акварелните цветя на принта са в унисон с многообразието от цветя през лятото. Моделът е оригинален и с двата ципа на цепките от двете страни на роклята.

 роклята „Акварел“

„Палитра“ е рокля с V-образен гръб, със съчетание на два принта. Трикото е тип „масло“ и пада меко и приятно. В горната част принтът е дребен, а полата е с принт на едри цветя, с освежаващи акценти в лилаво. Това е универсална рокля от трико за всякакви случаи.

рокля с V-образен гръб

 

Акценти от трико в роклите

Акцентите от трико са много актуални в модерните рокли. Ще ви предложим класическо съчетание на черно с акценти от жълто трико в роклята „Игра на цветове“. Акцентите са асиметрични, разположени около деколтето, под деколтето и от дясната страна. Това е рокля и за работа, и за свободното време, с която ще се чувствате отлично.

 роклята „Игра на цветове“

 

Роклите от трико не са само удобни дамски дрехи за всеки ден. Те ви предлагат и разнообразие от принтове, и актуални и класически цветови съчетания. Така любимите на дамите цветови принтове, съчетани с трикото, предоставят възможности за женствени тоалети, удобни и падащи красиво за оформяне на фигурата. Възползвайте се от предимствата на трикото и изберете своята рокля или рокли от нашата колекция.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани