Необичайни съчетания на цветове за незабравимо излъчване

Всички дами знаят правилните, утвърдени с десетилетия съчетания на цветове: бяло и черно, червено и черно, зелено и жълто, кафяво и бежово и т.н. Тук ще ви предложим нови, свежи, необичайни и затова впечатляващи цветови комбинации, с които непременно ще блестите и ще привличате вниманието.

 

Коралово и зелено или розово и зелено

Един от начините за изпъкване на целия тоалет е зеленият акцент. Това може да бъде зелена чанта, обувки, шал или шапка.

Но не само аксесоари в яркозелено, а също и дрехи – блуза или сако, образуват много интересна комбинация с розовата гама – коралово розово или друг нюанс на розовото. Това е предпочитана комбинация в дамска мода за сезона.

Освежете вталената пола от розов деним „Pink Lady”, с висока талия, с яркозелена блуза или потник. Ще се изненадате колко приятно и свежо съчетание ще се получи. Полата е подходяща за носене с риза-боди, затова потърсете във вашия магазин за дрехи и боди в зелено.

розов деним „Pink Lady”

За хладните летни вечери комбинирайте полата със сакото „Ментово листо“, с интересно решение на предната част на подгъва.

 сакото „Ментово листо“

Зелено и небесносиньо

Всъщност в тази комбинация няма нищо изненадващо. Тя е заимствана от природата, където е съчетана в множество цветя. Добавете я и вие към летния си гардероб с модерни дамски дрехи в актуални цветови съчетания.

За елегантен вид в офиса препоръчваме роклята „Небесен силует“. Комбинирайте с обувки и чанта в зелено. Това свежо съчетание ще ви стане любимо.

 роклята „Небесен силует“

Алено в комбинация с цвят фуксия

Това също е неочаквана комбинация на два ярки цвята, близки по нюанс. Те са цветовете на дамите с ярка индивидуалност, а комбинацията им я подчертава още повече.

Роклята „Алено слънце“ очарова с набора под деколтето. Добавете към нея аксесоари в цвят фуксия – шал, наметка, шапка, чанта. Определено ще сте в центъра на вниманието.

Роклята „Алено слънце“

 

Розово в комбинация с лилаво

И двата цвята са сред основните багри на лятото. Съчетанието им е модно за този сезон.

Ако имате розова пола или панталон, допълнете с покупка на блузата „Лила“. Тя е много лека и удобна с ширината си, а веселият принт на цикламени пеперуди ще добави и трети нюанс в комбинацията.

блуза лила

 

Розово с наситено жълто, цвят „шафран“

Наситеното излъчване на жълто тип шафран е в унисон с изобилието от слънце през лятото. „Разхладете“ жълтата дреха с добавка на „облак“ от розово.

Можете да направите и обратното. Към розова дреха – препоръчваме ви ефирния гащеризон „Розова емоция“ добавете шапка, обувки или чанта в цвят шафран.

 гащеризон „Розова емоция“

Златисто съчетано с яркочервено. портокалово или яркорозово

Златистият цвят е любим за лятото. Мекотата му ще контрастира с яркия пламък на червено, портокалово оранжево или розово. Облечете за ежедневието роклята „Портокалов голф“ с черни акценти – колан и бие на яката, и допълнете със златиста шапка или чанта.

рокля за голф

За още по-впечатляващ вариант, подходящ за официални рокли, изберете рокля преливаща от златисти нюанси, и допълнете тоалета например с червени обувки и чанта.

 

Два цвята деним – това вече е на мода!

Деминът присъства в дамския гардероб като удобна материя, непретенциозна и подходяща за много случаи, не само за свободното време, но дори и на работа. Сега можете да съчетаете пола и яке или пола и риза от деним в различни цветове – светлосиньо с тъмносиньо, или светлосиньо с черно. Лятото е време, когато лекият деним е незаменим за удобство в ежедневието. Освежете тоалетите си с тази вече предпочитана и от водещи дизайнери комбинация.

 

 

 

Лятото е време за свежи съчетания в дамските тоалети. Необичайните модерни комбинации са актуални и ние ги препоръчваме горещо. Не се страхувайте да експериментирате с тях, за да изтъкнете своята индивидуалност и чар.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани