Бизнес сакото – част от деловия дрескод на успешната жена

По дрехите посрещат не само в ежедневието, когато се запознавате с нови хора в неформална обстановка. Това правило важи с още по-голяма сила за офиса.

Деловият костюм е изборът, когато кандидатствате за работа. Той е и най-подходящото ежедневно облекло. С него ще покажете, че знаете правилата на бизнеса – костюмите са семпли, без излишни декорации.

Уверените делови хора нямат нужда от сложни по модел дрехи. Такива дрехи са неуместни за бизнес стила. Бизнес специалистите впечатляват с поведението и качествата си.

 

Бизнес сакото от модна къща

 

Отнема ли сакото в делови стил от женственото излъчване

Ние сме сигурни, че не отнема. Излъчването се постига с личното обаяние, с добре подбрано сако, тази основна дреха на съвременната бизнес дама. Елегантната кройка, добре подбраната материя допринасят за доброто първо впечатление, както и за самочувствието на деловите жени, работещи в офиси.

 

Не случайно водещите онлайн магазини предлагат делови сака

В колекциите на утвърдени магазини за дрехи онлайн ще намерите подходящи модели на бизнес сака. С тях ще бъдете елегантни в ежедневието и ще излъчвате увереност и самочувствие.

 

Едноцветно, на райета или карета

За деловото сако дамите имат същия избор, както мъжете – материи в един цвят, на райета или карирано. Не е задължително деловото сако да е черно. Изберете сакото „Секретарката на републиката“ в сиво каре, класическо решение от дизайнерите на Модна къща Twelve O’Clock. За да бъдете неотразими в делови костюм, съчетайте го с вталена къса пола от същия плат и със същото наименование.

 

класическо вталено сако

 

Малки детайли, които превръщат деловите сака в уникати

Не е необходима сложна кройка и блестящи декорации. Малкият акцент, поставен от дизайнера, не нарушава сдържания стил. Той показва, че дамата е уверена във вкуса и избора си и не случайно е избрала модел на сако с ненатрапващ се оригинален детайл.

Сакото „Елеганца“ на Модна къща Twelve O’Clock е от сатен, материя както удобна, така и елегантна. Дантеленият ревер е акцентът, който отличава модела и превръща всеки делови тоалет, в който се съчетава сакото, в уникат.

 

черно бизнес сако

 

Друг акцент, който ще ви направи сдържано елегантни в офиса, са оригиналните копчета на сакото. Много интересно е решено сакото „Сатенени крила“. Класическата му кройка е допълнена с интересни телени копчета. Съчетани със сатенените ревери, те допринасят за много интересна, но не натрапчиво декорирана визия.

 

 вталено бизнес сако

 

Съчетанието на черно и сиво е от утвърдените цветови съчетания в бизнес облеклото. Дизайнерите съчетават черните сака със сиви декорации, за да добавят светла нотка и да освежат дамския тоалет.

Сакото „Тройна катарама“ е с хоризонтални сиви платки в средата на ръкавите и талията, както и сив бордюр на долната част. Съчетано с оригиналната катарама, решението е привлекателен избор за деловите дами.

 

елегантно бизнес сако

 

Не само строго делови, но и ежедневно делови дрескод за дамите

Всяка дама иска да изглежда добре в офиса, да привлича и да се чувства не само удобно, но и елегантно. Изборът на делово сако е ключът към постигане на тази цел.

Освен изчистения строго делови вид за дамите важи и ежедневно деловият дрескод. Бизнес сакото е основна част от него, с леки импровизации като препоръчаните от нас модели. Комбинирайте сакото в офиса с панталон, пола или рокля, също в делови стил.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани