С какво да носим класически панталон - за елегантен вид и за свободното време

Панталонът е вече основна част от всички тенденции за модерни дамски дрехи и всяка жена има в гардероба си поне няколко панталона.

Класическото съчетание е панталон с риза – универсално и като дрес код за работа, и за излизане с приятелки. Освежете комбинациите, които вече навярно са и омръзнали, като си купите нови дамски ризи онлайн.

Но обикновеният панталон с класическа кройка лесно се включва в оригинален ансамбъл за ежедневието, с разчупване на семплата строгост, характерна за бизнес облеклото.

Ще ви предложим ризи, блузи, туники за съчетаване с класически панталон. Преди това ще преразгледаме комбинациите от цветове както за бизнес тоалет, така и за свежи ансамбли за свободното време.

 класически панталон

 

За офиса – няколко предложения на ризи и блузи

Черно и бяло са двата основни цвята в бизнес облеклото. Към тях можем да добавим синьо и сиво.

Ризата „Дъжд от точки“ е в лилаво, на бели точки, с буфан ръкави и панделка на деколтето. Това е женствен вариант на блуза, който освежава при съчетаване с черен панталон. Моделът е стилно елегантен.

 

подходяща риза за панталон

 

Ризата-боди „Плисе“ е класическа, освежена с плисета на предницата, така че излъчва ретро очарование. Вариантът риза-боди е и много удобен.

 

риза боди за панталон

 

Още един вариант на бяла риза е „Дантелено жабо“. Това е още един ретро модел, с буфан ръкави, с черно дантелено жабо, красиво открояващо се на белия фон на ризата.

 

бяла риза

 

 

Разчупете правилата за ежедневието с комбинации на панталон и блуза

В ежедневието обогатете цветовата гама в гардероба си. Ярките цветове трябва да преобладават, а ако все пак съчетаете например черно със сиво, акцентирайте с червени или жълти аксесоари.

Най-лесният вариант за оригинален тоалет е комбинация на панталон с цветна тениска, с надписи или картини. Няма как да не се чувствате свръхудобно с такъв тоалет.

Можете да разнообразите едноцветна тениска, като пришиете копчета в различни цветове, добавите апликации и други декорации по ваш избор. 

Можете да дадете воля на предпочитанията си за декорации, планирайки комбинация на панталон и блуза или туника. Декорациите помагат за разчупване на строгата класическа линия, характерна за бизнес облеклото. Модна къща Twelve O’Clock ви предлага няколко варианта.

Моделът блуза със 60% съдържание на памук „Сива блуза“ е по-скоро тип тениска, с леко разширени къси ръкави, тип буфан, и декоративно цвете в горната част. За да разнообразите цветовата гама, добавете например червено шалче или комбинация от червени обувки и чанта.

 

блуза със 60% съдържание на памук

 

Блузата „Керемиден цвят“ е по-цветен вариант на предния модел, също с леко разширени ръкави и декорация, която е по-голяма от тази на сивата блуза – набрана ивица от плата, разположена зигзагообразно.

 

винена блуза с буфан къси ръкави

 

Закачките, които предлагат щампите, също са добре дошли при съчетаване с класически едноцветен панталон. Туниката „Сурикати“ е с наистина уникална щампа, с весело жълто, открояващо се на основния фон в кафяво, и с асиметричен подгъв. Можете да я съчетаете с кафяв или черен панталон, тя е достатъчно разчупена, за да освежи тъмния цвят на панталона. 

 

туника за панталон

 

Добре е периодично да допълвате гардероба си с нови ризи и блузи. Не забравяйте и туниките! Подновяването с нови елементи за офиса и за ежедневието носи радост и удоволствие, а още по-голямо е удоволствието да облечете новия аутфит и да впечатлявате.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани