Промоция на дамски поли онлайн

Когато пролетта идва, жените изваждат от гардероба полите, за да се поглезят след зимата, изкарана предимно с панталони. Но не само пролетта, а и другите сезони са подходящи за шопинг за актуални предложения на класически и модни поли.

Периодите на промоции от Модна къща Twelve O’Clock не са за изпускане! Следете ги, за да освежите гардероба си с нови поли.

 промоция на поли онлайн

Бъдете елегантни с нови поли

Полата се вписва чудесно в офис облеклото, за стилни дамски ансамбли. Елегантните модели на вашия любим магазин за дрехи са точно това, което ви трябва за бизнес тоалети.

Черната пола с класическа кройка е първият избор, препоръчван от нас – вталена пола „Класик“ от онлайн магазин Twelve O’Clock.

 

права черна пола

 

Другият вариант, също класически и лесно съчетаван, е разкроена черна пола „Класик“.

 

разкроена черна пола „Класик“

 

Универсалния черен цвят, но вече в по-оригинален модел, ще намерите и в полата „Елеганца“ - сатенено бижу с ажурно допълнение над подгъва и златист цип на гърба.

 

 права пола

 

Обичате ли меланж?

Меланжът е един от десените за ненатрапчиво цветово разнообразяване, много подходящ за ежедневието. Изберете полата „Кафяв меланж“ за комбиниране с кафяво или бежово сако и блуза, универсална и любима класическа комбинация, с непреходна актуалност.

 

кафява пола

 

Другото цветово решение, „Черен меланж“ - пола с висока талия, е подходяща и за дами с фигура тип пясъчен часовник, и за слаби, и за по-закръглени жени.

 

За почитателките на карето

Карираната пола е любима на много дами, като един от най-популярните десени. С нова карирана пола ще съчетаете едноцветните си блузи за нови ансамбли.

Полата „Сиво каре“ е в пастелни тонове, с две плохи отпред, за удобна ширина.

 

пола с плохи

 

Много интересен е моделът на полата „Експрешън“ - тя е в черно, с платка от сиво каре на предницата.

 

пола над коляното

 

За дамите, които залагат на оригиналността на кройката, е моделът разкроена пола „Асиметрия“ - с асиметрична дължина с четири лъча на полата.

 

 разкроена пола „Асиметрия“

 

Цветен шопинг на поли с придаващи настроение съчетания

За ежедневието трябва да сте заредени с енергия и настроение. Започнете от тоалета, в който съчетавате пола в цветово многообразие с едноцветна риза или блуза.

Полата „Винени фантазии“ впечатлява както с интересната щампа и цветове във винената гама, така и с биетата на подгъва и колана.

 

къса пола

 

Цикламените цветя на черен фон са дали името на полата „Цикламени цветя“ - с весела щампа и с възможност за комбиниране в ансамбъл с тайор със същата щампа.

 

 а-образна пола

 

Кокетни поли за кокетни дами

Кокетните модели са най-подходящи за изразяване на присъщата на дамите кокетност. Имаме няколко предложения на такива поли.

Класическото съчетание на цветовете в щампата на пола в черно бяло, допълнено с харбала и с черна панделка от сатен под линията на ханша, ще ви грабне веднага.

 

пола в черно бяло

 

Късата пола „Кокетка“ с платка и веревна кройка, допълнена с тюл за придаване на обем, е едно от бижутата, които търсещите модни облекла ще намерят в нашия бутик.

 

къса пола с тюл за обем

 

Асиметричните акценти в сиво на полата „Авокадо“ в тъмносиньо ще направят всеки тоалет изпъкващ с оригиналното решение на модела.

 

 пола в тъмно синьо

 

Открийте и много други класически, кокетни, цветни и стилни поли в колекцията ни, за да бъдете женствени и елегантни всеки ден.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани