Какво трябва да знаете при избор на дамска блуза онлайн

Сега пазаруването на модерни дамски дрехи е лесно, с множеството онлайн магазини. Сред най-честите покупки са блузите. Те са гаранция за разнообразие на тоалетите и комбинирани с различни поли или панталони, образуват делови, официален, или небрежно елегантен ансамбъл. Пазаруването в сайтове не отнема много време и е удобство, което вече е задължително за дамите, държащи на редовно подновяване на гардероба си.

Изборът на блузи от магазини за дрехи онлайн не е труден, ако спазвате някои основни правила. 

Правило първо: разгледайте таблицата с размери към блузите

Съвременните магазини за дрехи, предлагащи дамски дрехи онлайн, имат таблица с размерите към всеки продукт. Когато си изберете блуза, прегледайте таблицата с размери към нея,за да прецените какъв размер да поръчате.

Това е много важно при избора на размер на вталена блуза. Колоритната блуза „Африка“ на Модна къща Twelve O’Clock е с оригинално прихлупване на предницата, което прави модела много атрактивен. Ако искате да изберете правилния размер, проверете какви са гръдната ви обиколка, обиколката на талията и обиколката на ханша ви и сравнете с размерите в таблицата – S, M, L, XL, XXL, XXXL. Така ще поръчате блуза според вашите мерки.

 

 класическа блуза

 

Правило второ: купувайте блузи от магазини, които предлагат и ушиване по индивидуални мерки

Има дами със стандартни фигури, но има и такива с широк ханш и тесни рамене – тип круша, или дами с широка талия, равна на обиколката на ханша – фигура тип ябълка. Ако не сте със стандартни размери, търсете онлайн магазини, в които предлагат и ушиване по мерки, които вие ще изпратите. Така блузата със сигурност ще ви бъде по мярка.

Правило трето: за по-закръглени дами са подходящи разкроени блузи

Ако сте закръглени и си харесате блуза в онлайн магазин, но се съмнявате дали няма да очертава формите ви по непривлекателен начин, по-добре се откажете от покупката. Потърсете блуза, която се разкроява от гръдната обиколка надолу.

В онлайн магазина на бутик Twelve O’Clock ще намерите предложения на атрактивни модели на разкроени туники. Един от тях, с много атрактивна цветна щампа, е туниката „Ципове“. Названието на модела са дали циповете на ръкавите. Туниката е много подходяща като част от ежедневни тоалети.

Туниката „Ципове“, както и всички блузи от плат на принтове, са подходящи за дами с широк ханш и тясна горна част, тъй като принтовете разширяват визуално и уравновесяват пропорционално фигурата.

 

 спортно-елегантна туника

 

Правило четвърто: за дамите с нисък ръст препоръчваме прави едноцветни блузи

Правата блуза издължава, особено когато е с дълги ръкави. Добре е блузата да е едноцветна, а ако държите на принт, той не трябва да е едър.

Много елегантна и подходяща е блузата „Кадифено докосване“ от кадифе във винен цвят. Лодка деколтето я прави подходяща и като част от официален тоалет, а за ежедневно носене можете да го прикриете с шалче.

 

 блуза с лодка деколте

 

Правило пето: при поръчката отбележете, че искате да прегледате блузата, преди да платите

Вече практически всички онлайн магазини предлагат изпращане на закупените продукти по куриер, с преглед и тест. Така когато отворите пратката, ще видите дали блузата отговаря на очакванията ви. Ако не е подходяща по размер, можете да откажете да я получите и да я изпратите с молба да бъде сменена с подходяща по размер.

Възползвайте се от удобствата на онлайн пазаруването, за да си купите блузи

Удобството за онлайн пазаруване е много необходимо, когато купувате блузи. Преценете размера, а ако сте със нестандартни мерки, поръчайте си харесания модел по вашите индивидуални мерки. Съобразете избора на модели на блузи с особеностите на фигурата си и прегледайте покупката преди да приемете поръчката от куриера. Така ще добавите подходящи блузи във вашия размер към гардероба си за новия сезон.

 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани