Как да носим рокли от ефирни материи през зимата

Зимата вече не е толкова студен сезон, поне не през цялото време. Но все пак студените температури преобладават. Естествено е да подбирате пуловери и топли якета. А имат ли място и роклите и блузите от ефирни платове в дамските зимни тоалети? На пръв поглед изглежда нелогично, но на практика нещата не стоят така. Имате красива нова рокля от тънък плат и не ви се чака до топлия май, за да я носите? Какво ви спира? Огледайте се около себе си. Все повече дами се придържат към доброто старо правило, че няколко ката тънки дрехи осигуряват повече топлина, отколкото един кат топли дрехи. Затова смело извадете тънката рокля или блуза и комбинирайте с връхни дрехи – сака, жилетки, болера. 

 

ефирни рокли

 

Зимата също е време за шопинг за дамски тоалети от фин плат

Сега много по-лесно можете да намерите красиви дамски ризи онлайн и ефирни рокли, отколкото през пролетта, когато всички дами се втурват да си купуват нови дамски дрехи за новия сезон. Възползвайте се от това. А след покупката покажете новите тоалети в офиса или при излизане с приятелки. 

Роклята в черно и бяло от лека материя е класика, вече и през зимата

С рокля в черно и бяло ще сте винаги стилни. Придайте закачливо-ефирен вид на тоалета си, като под сакото облечете лека шифонена рокля.

Моделът къса рокля „Орхидея“ е с необичайна щампа на бели орхидеи върху черен фон. Роклята от Модна къща Twelve O’Clock е лека и се комбинира със сака в различни цветове. За да добавите лекота и ефирност, добавете черен дантелен шал върху раменете. 

 

къса рокля „Орхидея“

 

Ефирен тоалет за офиса и ежедневието

За офиса комбинацията на два плата за горна и долна част на роклята е много ефектна. Моделът рокля в два цвята „Бели панделки“ е с едноцветна пола и горна част с щампа на бели панделки. Шифонената горна част е ефирна и женствена. Облечете сако върху нея и сте готови да впечатлявате.

 

рокля в два цвята „Бели панделки“

 

Официална блуза или рокля

Ефирната туника, съчетана със семпла пола или панталон, е гаранция за уникалност, когато е с черна дантела. Туника "Ирис" е в универсален черен цвят, а това, което му придава елегантност, е горната част от черна дантела, оформяща и ръкави. Това е туника, която можете да носите на всяко официално мероприятие и през зимата. Наметнете върху нея топъл шал и облечете палтото – няма да ви е студено, а елегантният ви тоалет ще впечатлява. 

 

туника с черна дантела

 

Роклята-туника също трябва да присъства в списъка за шопинг

Заложете на удобството на туниката и на елегантността на нежната й материя, когато това е моделът рокля-туника „Оранжево“. Това е много универсален модел, който младите дами могат да носят и като рокля. Оранжевото контрастира красиво с вертикалните декорации от черна дантела. 

 

рокля-туника „Оранжево“

Екстравагантните съчетания са на мода

Модно е женствените леки рокли и блузи от сатен, коприна, шифон да се комбинират с плетива, кожени елеци или якета, а ако ще излизате на разходка или с приятелки, защо не комбинирате и с дънково яке?

За допълнителна топлина има още едно лесно решение – под ефирната блуза или рокля облечете поло.

Неочакваните и нетрадиционни комбинации на материи ще ви придадат модна екстравагантност. Не се страхувайте да експериментирате в това отношение.

 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани