Какви са модните тенденции при дамските сака

Сакото отдавна не е само мъжка дреха, а гаранция за стил и удобство в ежедневните облекла за дами. Сигурни сме, че и вие обичате тази дреха, но може би се притеснявате, че изглеждате еднообразно? А разнообразието се постига лесно. Ще ви дадем лесни за осъществяване идеи, с които ще се откроявате и ще носите сакото със самочувствие.

 

 модни дамски сака

 

Изберете сако с оригинална кройка или акцент

За разлика от мъжете, дамите могат да разчитат на много повече разнообразие в решението за дизайна на сака. Нека разгледаме няколко предложения от Модна къща Twelve O’Clock.

Нестандартното закопчаване е ключът към оригиналност, в сакото „Тройна катарама“. Основният черен цвят е освежен с хоризонтални сиви кантове. Съчетайте сакото със сива или черна пола или панталон.

 

вталено сако 

 

Асиметричното закопчаване също е привлекателен акцент. Карираното сако „Импресия“ е с несиметрично закопчаване, подчертано със синьо бие от яката до долната част на сакото. Съчетайте с пола или панталон и аксесоари в синьо и ще имате стилен тоалет.

 

карирано сако 

 

Жакетът е още едно предложение от дизайнерите, което заслужава внимание, когато търсите свежи и оригинални модели. Решен в бяло, моделът елегантен жакет „Бяло букле“ е ефирен, а допълнителна женственост и очарование му придава завързването с бяла панделка на талията. Това е ефектна горна дреха към официални рокли.

 

 елегантен жакет

 

Допълнете сакото с ефектна блуза или комбинация от блузи

Блуза с нестандартен принт ще освежи и направи и най-класическото сако да изглежда уникално.

Един от най-любимите на дамите варианти е дантелата. За тях предлагаме сексапилното боди „Рок“. То е от красива черна дантела и ще освежи всяко сако.

 

сексапилно боди

 

За спортна визия съчетайте сакото с принт – за вас е туниката „Ципове“, на атрактивни ромбове в свежи цветове и с оригинално допълнение във вид на ципове на ръкавите.

 

елегантна туника

 

Още един вариант за уникален тоалет е съчетанието на сако с риза, под която сте облекли потник или блуза поло. 

Сако с рокля с дължина около коляното

Това също е много елегантно съчетание, подходящо за офис тоалет. То е любимо на много дами. Ако напоследък сте залагали предимно на комбинация от панталон със сако, време е за шопинг във вашия бутик за рокли. 

Препоръчваме ви често присъстващото в модните колекции напоследък съчетание на два различни плата за горната и долната част на роклята. Така ще постигнете и ефекта на тоалет, съставен от пола, блуза и рокля. 

За очарование в тъмносиньо, освежено с бяло, изберете роклята „Бели панделки“. Горната част е с принт на панделки, а долната е едноцветна. Съчетайте с тъмносиньо сако за стилен бизнес тоалет.

 

 рокля „Бели панделки“

За комбинация от рокля с принт и едноцветно сако предлагаме модела вталена рокля „Етно“. Принтът на тази рокля в кафяви и бежови цветове е много атрактивен, а яката тип поло ще се впише чудесно, когато върху нея облечете сако.

 

 вталена рокля „Етно“

 

Ако търсите рокля, която да съчетаете със сако за мероприятие с приятелки или празненство, моделът елегантна рокля „Тъмен редингот“ е универсален както със съчетанието на бяло и черно, така и с интересно оформеното деколте, което можете да съчетаете с елегантно колие. 

 

елегантна рокля „Тъмен редингот“

 

Сакото предлага толкова много възможности за разнообразие, стил и женствена уникалност, че е време да му отредите подобаващото място във вашите тоалети – за офиса, за свободното време и за официални случаи.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани