Малката рокля – универсална за ежедневието и официални поводи

В седмицата на роклите в онлайн бутик Twelve O’Clock ви представяме няколко атрактивни модела малки рокли, които са еднакво подходящи както за ежедневието, така и за официални поводи.

 

седмица на роклите

 

Много е писано за малката рокля и нейната универсалност. Изчистена като модел, даваща възможност на аксесоарите да придадат оригиналност на тоалета, или блестяща с красивата материя, тя неизменно остава в колекциите на дизайнерите. Особено внимание се обръща на подобаващото място на този класически и непреходен модел в тенденциите за официално облекло. Можете да намерите много модели на малки рокли онлайн.

За дамите, които предпочитат и оценяват удобството и класиката и в официалните тоалети, малката рокля ще продължава да бъде модно и стилно решение и през следващия сезон. 

Малката рокля е удобна и подходяща за съвременния стил на живот

Ретро тенденциите имат своето място в модните колекции на официални облекла. Те са израз на стремежа за пищност на моделите, която подчертава женствеността. Дългите рокли, дори с шлейфове, връщат назад в романтични периоди.

Наред с тези тенденции много дами оценяват изчистения стил, който дава възможност да изпъкне хубавата фигура и да се използват аксесоари. Изчистени или пищни, аксесоарите превръщат класическата къса рокля в уникалния тоалет за тържествено мероприятие. 

Черното остава класика при малката рокля

Въпреки разнообразието от цветове, в които ще намерите малки рокли в колекции от дрехи онлайн, черното си остава любим избор. Този цвят подхожда на всяка дама и е най-стилният избор за тържествен тоалет.

Красотата на модела малка черна рокля „Ноар“ е в оформянето на дантелена платка с крилца, преминаваща в платка на гърба, също от черна дантела. Черна рокля с черни дантелени акценти – гаранция за стил и женственост! 

 

малка черна рокля „Ноар“

 

Малка рокля с дантела

Дантелата е достатъчна за превръщане на малката рокля в тоалет, достоен за принцеса. Освен изцяло от дантела, което е добре познат вариант, експериментирайте, като поръчате от вашия бутик за рокли модел с дантелена платка или ръкави. Ние ви препоръчваме роклята „Петрол“ - стилна къса рокля в петролено син цвят с дантелени ръкави. С вталения силует и закачливия цип на гърба ще привлечете вниманието на всяко парти и празненство.

 

вталена малка рокля

 

За дискретно, но стилно допълнение с дантелена платка в горната част можете да изберете от двата цветови варианта на модела къса черна рокля „Ин и ян“. Класическо черното и лилавото са двете решения с асиметрична дантелена платка на деколтето на роклите от сатен. 

 

къса черна рокля

 

малка рокля

 

Достатъчен е акцент чрез деколтето или оригинален елемент в долната част

Интересното решение на елементи от модела на малката рокля я трансформира в ефектен тоалет. Изберете вталената рокля „Мерло“ с лодка деколте, откриващо раменете. Можете да комбинирате със сребърно колие на фона на класическия цвят бордо на роклята, един от най-подходящите цветове за официални рокли.

 

вталената рокля „Мерло“

 

Комбинация от контрастни цветове

Това е още един чест избор за оригинален модел на малка рокля, който ще намерите в модните колекции.

Изберете роклята „Стюардеса“ в бяло от Модна къща Twelve O’Clock. Допълнена с тъмносини платки на раменете, тя е подходящ избор за тоалет за всяко официално събитие.

 

бяла рокля

 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани