Блуза с поло яка - отново актуална в дамската мода

Сигурно преди сте носили пуловер с поло яка за топлина в мразовитите зимни дни. А полото от трико е практично вместо блуза, за комбиниране със сако и панталон или сако и пола. Този сезон поло блузата е отново на мода.

 

Блуза с поло яка

 

Съчетавайки модната тенденция с практичността на полото, ще бъдете стилни всеки ден. Сигурно имате някоя блуза с поло яка в гардероба, а обличали ли сте я наскоро? Ако не сте, извадете я, тя отново е актуална заедно с другите дамски дрехи за зимата.

Как да съчетаете поло блузата за елегантен вид

Правата пола, тип молив, е много подходяща за комбиниране с полото.

За дамите с предпочитания към кафявата гама предлагаме вълнената пола „Кафяв меланж“. Тя е с висока талия, подходяща за дами, които искат да подчертаят талията, а и за тези, които имат по-закръглен ханш и бедра и тясна линия на талията.

 

вълнената пола „Кафяв меланж“

 

За повече финес на тоалета съчетайте полото с права пола „Елеганца“ в черно, с красива ажурна платка в цвета на полата над подгъва. Сатенената материя е много ефектна, подходяща и за носене в офиса.

 

права пола „Елеганца“

 

Панталоните са друг удобен и удачен избор. Прави и вталени, или разкроени, те се съчетават чудесно с полото, върху което можете да облечете сако или жилетка.

Дамите с предпочитания към класическата кройка ще харесат модела панталон „ Класик“ от черен сатен, с външни джобове отзад.

 

Втален панталон

 

Но защо не изберете по-нестандартен модел, като гащеризон? Той се съчетава чудесно с поло блуза. Предложението ни е гащеризонът „Протокол“, с нестандартна кройка. Гърбът е гол, а отпред са оформени ревери около облото деколте. Материята на райета е типична за деловите костюми и гащеризонът, съчетан с поло, ще ви направи уникално елегантни в делова среда.

 

гащеризонът „Протокол“

 

Имаме предложение и за любителките на чарлстона. Той е много красива кройка, подходяща за високи дами, съчетава се чудесно с блуза поло. С умерено разкрояване чарлстонът е подходящ за всякаква фигура. Вълненият панталон „Удсток“, в тъмносиньо, е с леко разкрояване тип чарлстон. Цветът е и красив, и подходящ и за делово облекло.

 

Вълнен панталон

 

Поло блуза за свободното време? Чудесен избор! Любим панталон за разходка или срещи с приятелки е дънковият. Ето подходящо предложение за спортно-елегантен панталон „Деним“ от черна деним материя от колекцията на Модна къща Twelve O'Clock . Кройката е класическа, не прекалено спортна и без декоративни елементи, можете да го комбинирате лесно с блузи с поло яка.

 

спортно-елегантен панталон

 

Колко висока трябва да бъде поло яката

Преди да започнете онлайн пазаруване в предпочитания магазин за дрехи, може би очаквате стандартна височина на поло яката, до под брадичката. Разчупете стандартите, потърсете блузи с поло яка, която покрива брадичката – такива блузи присъстваха в модните колекции за сезона. Придайте на облика си нов акцент с много висока поло яка. Тя е и практична за студеното време.

Прическата, подходяща за изпъкване на поло яката

За да изпъкне яката на блузата, е подходящо да носите косата си прибрана, в опашка или кок.

За дамите, които обичат нестандартността и разнообразието, препоръчваме прибиране на косата от едната страна или опашка, преметната отпред върху едното рамо.

Бъдете стилни и се чувствайте удобно с възродената тенденция за дамска мода за блузите с поло яка. С пола или панталон, съчетани със сако или жилетка, а защо не и с болерото „Мастило“, за оригинален тоалет, ще се чувствате удобно и ще бъдете елегантни всеки ден.

 

болеро


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани