Дамската жилетка се завръща като важен елемент в модата за сезона

Все по-често съвременната дамска мода се обръща към стари тенденции, за да внесе свежест и практичност. Днес ще поговорим за връщането на мода на жилетките.

Ако имате достатъчно сака в гардероба си, но нямате жилетки, ви препоръчваме да си купите поне една от вашия онлайн магазин. Бъдете актуални този сезон с нова жилетка, в цвят хармониращ с преобладаващите цветове на тоалетите ви. Тя е практично облекло и за свободното време, и за работа.

А ако имате баба или майка, която плете добре, поръчайте им да ви изплетат красива жилетка с плетеници. Така ще имате оригинален модел, с който ще изпъквате. 

дамска жилетка снимка: http://bonamoda.ru[/caption]

Удобството и универсалността на жилетките

Жилетките от красива прежда са истински бижута. Чудесно е, че модата ги извади от клишето „жилетката на баба“ и ги превърна в модерни дамски дрехи за този сезон.

Ще се спрем и на удобството им, което е много важно за ежедневието. Жилетките от вълна са меки и топли, с тях ще се чувствате уютно в студеното време.

Ако имате в дрешника забравени бабини вълнени жилетки, извадете ги и ги носете – те са отново актуални. Но и жилетките от акрил са също подходящи за студения сезон. Както и вълнените жилетки, те не се мачкат, лесно можете да ги сгънете и да ги поставите на задната седалка на колата, за да са ви подръка.

Цветовете на преждите са толкова много, че лесно ще подберете подходящите цветове за жилетки, ако искате да ви изплетат жилетка по поръчка.  

Жилетката дава възможност за много голямо разнообразие на моделите

За всяка дама е важно да е оригинална, с подходящи за нея тоалети от любимия магазин за дрехи. Ако ще ви изплетат жилетка по поръчка, можете да създадете своя оригинален модел.

Подберете начина на закопчаване, плетениците, ако харесвате такива, добавете колан за дълга жилетка. Тези елементи са само някои от идеите, които можете да използвате оригинален модел на жилетка.  

Няколко модела с оригинални щампи и декоративно закопчаване

Ще ви предложим няколко модела на жилетки от колекцията на Модна къща Twelve O’Clock.

Ако нямате роднина или позната, която да плете добре, а и дори да имате, моделите ни ще ви грабнат. Те са дамски дрехи с женствено излъчване и актуалност.

Щампите са един от видовете акценти, с които ще разнообразите модела. За дамите, които ги предпочитат, предлагаме жилетката „Сърца“. Освен щампите на предниците на тази жилетка в универсален бежов цвят, оригинална я прави и прихлупването на предниците. За да подчертаете талията, използвайте коланчето на жилетката.

жилетка „Сърца“

 

Декоративното закопчаване поставя нестандартен акцент. Жилетката „Ледени цветя“ не е с типичното закопчаване от горе до долу, а само с две копчета горе и долу.

Плетивото на този модел създава впечатление за ефирност, а щампата на гърба в оттенъци на синьо е допълнително предимство.  

Жилетката „Ледени цветя“

Декоративното закопчаване, съчетано с щампа, присъства и в друг модел – жилетката „Огнени цветя“. Щампата на този модел, също в универсално бежово, е на ръкавите, което е много нестандартно, но атрактивно решение. 

жилетката „Огнени цветя“

Извадете от гардероба жилетките, които не сте обличали в последно време, или си купете нова жилетка от нашата колекция. Време е да осъвремените гардероба си с актуална дреха – жилетка според предпочитанията ви – с плетеници, с прихлупване, с колан, къса или дълга.

Тази практична дреха ще ви осигури удобство и стилен вид. Ако си поръчате плетене на жилетка, поръчайте и шал, за моден ансамбъл за този сезон.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани