Дрехи за жени с нисък ръст за издължаване и по-стройна фигура

Дамите държат на външния си вид и често пазаруват дрехи онлайн в началото на всеки сезон, за да бъдат в крак с модата. Но обикновено масовата конфекция е за дами със стандартни размери. Ако сте с по-нисък ръст, вероятно няма да си намерите дрехи с подходящ размер в големите магазини. Тогава идва на помощ решението за поръчка на дрехи в необходимия размер от модерен бутик за рокли. Харесайте си модели от колекцията на Модна къща Twelve O’Clock и се съобразете с препоръките, които ще ви дадем по-долу, за да постигнете издължаващ ефект.

 

Цветовете – без контрасти

За дамите с нисък ръст препоръчваме тоалети в един цвят или в близки по цвят нюанси. Всеки контраст скъсява визуално фигурата.

Стилна и изчистена е роклята „Сиво букле“. Кройката оформя фигурата, а хастарът не дава възможност за отпускане на плата.

рокля „Сиво букле“

Много елегантен модел е роклята „Етно“ в нюанси на кафяво и бежово. Принтът е уникален и много стилен. С тази рокля можете да се чувствате добре и в ежедневието, и да отидете на официално събитие.

 Вталена рокля

Вертикални райета

Това е много добре познат трик. Вертикалните райета определено издължават силуета.

Много интересен модел, определено подходящ за официален тоалет, е роклята „Джаки“. Тя е бяла, с вертикални асиметрични щампи от дясната страна и на десния ръкав. Стилното излъчване се допълва от издигането на деколтето като шал.

Права къса рокля

А ако искате нестандартно решение за разположението на райетата, отново ще ви препоръчаме модел на Twelve O’Clock. Това е роклята „Х“. Райетата на предницата са разположени така, че да образуват буквата Х, а гърбът и ръкавите са с вертикални райета.

 Елегантна рокля

Висока талия

Високата талия издължава линията на краката и целия силует. Ако не сте с висок ръст, търсете ежедневни рокли, поли и панталони с висока талия.

Полата „Черен меланж“ е в универсален черен цвят, с висока талия и плат със състав 80% вълна и 20% полиестер. Съчетайте я с риза или блуза на вертикални райета, за да се възползвате и от двата начина за впечатление на издължаване.

Вталена пола с висока талия

Панталонът „Висока талия“ също е решен в черно и е в ретро стил. И с него можете да съчетаете блуза или риза на вертикални райета.

Както полата, така и панталонът с висока талия са вталени. Това е важно, за да допринесе за издължаващ ефект.

 Класически черен панталон с висока талия

Вталените дрехи също издължават

Всяка торбеста дреха, колкото и свободно да се чувствате в нея, скъсява фигурата. Помнете това, когато избирате нови облекла. Те трябва да са вталени или ако сте закръглени, да не са прекалено свободни.

 

Предпочитайте къси якета и сака, не дълги туники и горници

Когато облечете късо яке, с дължина до талията, създавате по-добро впечатление за уравновесени пропорции на горната и долната част на фигурата. Дългите туники, жилетки и сака определено не са за дами с по-нисък ръст.

 

Обувките към тоалета

И за обувките важи правилото да не са в контрастен цвят, а в нюанс близък до този на облеклото ви, или да са в същия цвят. Съчетайте ги с чанта в цвета на обувките и ще бъдете стилни. Спазвайте това правило и за тоалета за работа, и просто при излизане на разходка. Лесно е грижата за цветовото съчетаване и издължаващите ефекти да стане ежедневен навик.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани