Нови нестандартни идеи за вечерни рокли

В навечерието на предстоящите зимни празници ние от модна къща Twelve O`clock ще ви представим няколко нови и нестандартни идеи за вечерни рокли, с които да се чувствате както комфортно, така и забележително в празничната вечер.

Вечерното облекло показва стила на дамата. Оригиналността е също така търсена, както и стандартните класически модели на вечерни официални рокли. И единият, и другият стил – нестандартен и класически, имат място в гардероба на съвременната жена.

вечерни рокли

Нестандартните модели са подходящи за всички дами

Независимо от фигурата можете да си позволите много от идеите за оригинални вечерни рокли. Изберете подходящите за вас. А изборът е много богат – дизайнерите на дамска мода предлагат толкова много съчетания на материи, решения за детайли на роклите и допълнения към тях.

Важно е да подчертаете тънката талия, или красивия бюст, или дългата шия – изтъкнете предимствата на фигурата си.

Официални рокли

Комбиниране на едноцветна материя и материя на каре или райе в една гама

Много ефектно е комбинирането на едноцветен плат с плат на карета или райета. Това е особено стилно, когато и двата плата са в един основен цвят.

Препоръчваме ви модела рокля с каре „Върджин“ - рокля с комбиниране на ситно каре на полата и едноцветна горна част; и двата вида плат са в бордо – много подходящ за официални дамски дрехи.

Много оригинално е и подчертаването на талията и ръбовете с незачистени ивици плат.

рокля „Върджин“

 

Декорациите са много актуални за вечерните рокли

Всяка семпла рокля се превръща в истинско бижу с подходящи декорации. Съвременната мода залага много на тях.

Изберете вашата декорация – с бродерия, ажурен елемент, декорации във вид на цветя, допълване с прозрачни платки или ръкави, оригинални решения за ръкавите и яката. Стилната къса рокля "Петрол", която може да откриете в онлайн бутик Twelve O`clock е с дантелени ръкави и предизвикателен цип на гърба.

стилна къса рокля  

 

Роклята „Червен шал“ ще ви допадне с шал яката, която ефектно допълва модела в червено каре.

Късите коктейлни рокли

Тези рокли препоръчваме за млади и слаби дами, тъй като тенденцията е те да са пищни, с разкроена пола и горна част оформена като бюстие.  

 

Официални рокли в старогръцки стил

Роклите с макси дължина, в древногръцки стил, с открити рамене, също са много актуални. В тях ще се чувствате като богини, модели за подражание за всички дами.  

Платовете включват ефирен шифон, дантела, комбинации от платове няколко цвята

Модните дизайнери предлагат официални рокли с дантелени платки, изпълнени изцяло от дантела, или със съчетаване на платове в няколко цвята. Актуално и нестандартно е съчетаването на едноцветна пола с горна част от материя с принт.

Елегантната рокля в два цвята „Бели панделки“ е с пола в тъмносиньо и горна част с принт на бели панделки, от ефирна шифонена материя. Широките ръкави падат красиво и поставят акцента на модела.  

Елегантната рокля в два цвята „Бели панделки

 

Вечерни рокли с многослойни поли

Тези рокли са още една тенденция, която харесва на дамите с пищността и ефектните материи, за да превърнат облечените в тях жени в принцеси, готови за бал.

Същият ефект на многослойност може да се постигне с разкроената риза „Нощно небе“, от вас ще струи елегантност, тъй като тя прикрива несъвършенствата в областта на ханша. А като финален акцент, коланът във форма на бяла панделка ще освежи тоалета в черно.  

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0915/0862/products/rizanoshtnonebe_1__1.jpeg?v=1441745649

Преобладаващите цветове

Палитрата от цветове за официални рокли в любимия ви магазин за дрехи обикновено включва бяло и черно, както и бежово.

Добавете към тях бордо, пастелно зелено, виолетово, нежно синьо и изберете вашия цвят. С правилно подбран цвят и ефектен модел ще бъдете неповторими на вашата официална вечер.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани