Избор на вечерна рокля

Моделите на официални рокли за вечерни мероприятия са много. В магазините за дрехи ще намерите богат избор от елементи, различни дължини и материи. Красивите рокли за вечерни празненства – сватби, банкети, годишнини и други, са в многообразие, сред което трябва да изберете съответстващия на фигурата и личността ви модел. Съобразете избора си и с модните трендове за вечерни дамски облекла за този сезон.

Модата при вечерните рокли за 2019-2020 година

Модните рокли за вечерни случаи сезон Есен-Зима 2019-2020 ви предоставят възможности за избор между дълги и пищно украсени модели, миди и мини рокли. Освен роклите в стил принцеса можете да изберете модел с V-образно деколте, с презрамки, с горна част оформена като бюстие. А полата може да е клош, с асиметрично замятане, права.

За да блестите на всяко вечерно мероприятие, модата за сезона предвижда използване на всякакви блестящи елементи – ламе, пайети, камъни. От друга страна, за женствена привлекателност допринасят цепките и деколтетата, както и дантелените елементи и апликациите.

Постигнете своя стил с подходяща вечерна рокля

С една дума, изборът е не само богат, но ще ви даде възможност и за избор според фигурата, възрастта и излъчването, което желаете да постигнете – пищно, класическо, семпло елегантно, романтично или младежко.

  • Бъдете принцесата на вечерта

За пищност и разкош изберете рокля в стил принцеса, с богат набор в долната част и дължина макси. Това е тоалет, с който ще бъдете уникални в специалната вечер.

  • Заложете на класиката

Класическият стил е най-предпочитан, тъй като отива на всяка фигура и всяка възраст. Правата или вталена рокля можете да допълните с подходящо малко и нежно бижу. Много ефектни са моделите с оригинален акцент. Препоръчваме ви роклята „Червен шал“, която е права, в много подходящ за официални дамски дрехи тъмночервен цвят, и е впечатляващо допълнена с шал яка.

рокля „Червен шал“

  • Семплият тоалет е предпочитан от много дами

Семплата по кройка рокля, която впечатлява с разкоша на материята, е много удачен избор на тоалет за вечерно тържество за дами с вкус. Материи като шифон, букле, коприна са достатъчно впечатляващи.

Бялата рокля „Букле“ комбинира буклето с еластична мрежа в горната част и ръкавите, като тоалет подходящ за всеки сезон и всякакъв вид вечерно тържество.

рокля „Букле“

  • Романтиката приляга на дамите

Романтичният стил се свързва предимно с набори и дантела, както и с корсет в горната част. Дантелен тоалет ще намерите във всеки бутик за рокли. Освен класическите бяло и черно много предпочитан е червеният цвят.

За тоалет с дантелена гарнитура предлагаме роклята „Малиново вино“, в изпъкващ малинов цвят, с дантела в горната част и дантелени ръкави.

рокля „Малиново вино“

Роклята „Candy” е с корсет, горната част на който е подчертана с шифонен шал, преминаващ в ръкавите. Асиметричната линия на подгъва и наборът на полата правят модела уникален.

къса вечерна рокля

  • Младежка рокля с мини дължина

За младите дами официалният тоалет може да бъде с мини дължина. Полата с набор или на канони осигурява удобна ширина. Много актуален е цветът бордо, затова ви препоръчваме модела вечерна рокля „Бордо канон“. Полата е на канони, а талията е подчертана с панделка в цвета на роклята.

вечерна рокля „Бордо канон“

Цепките при официалните рокли

Цепките са предпочитани не само поради това, че предоставят удобство при движенията. По-плитките цепки правят дамата по-загадъчна. Но за вечерни тържества можете да изберете рокля с по-дълбока цепка. Особено впечатляваща е дълбоката цепка при рокля с макси дължина. Още две популярно решения в дамска мода за този сезон са две симетрични цепки от двете страни или цепка в средата на предницата.

 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани