Дамски жакет – удобно допълнение към тоалета за есента

За есенния хлад сутрин и вечер, или когато все още е пролет, са необходими стилни дамски дрехи, които да облечете върху роклята или блузата. Много удобни са жакетите. Те са леки и могат да се сгънат за прибиране в чанта или торба през деня. Жакета в неутрален цвят ще можете да комбинирате с всичките си ежедневни рокли и други тоалети.

Модата при жакетите за 2019-2020

Разнообразието е ключовата дума при модата за жакетите за сезона. Дължината им може да бъде до талията или класическа – до средата на ханша, или дори до коляното. Силуетите включват прав и втален. Асиметрията и наборите също са чести допълнения.

Материите – както леки, така и плътни

За по-топли и по-студени периоди е добре да имате в гардероба си от стилни дамски дрехи и леки жакети, и такива от по-плътни материи. Леките жакети от коприна, атлас, дантела са много удобни и ефектно допълват различните тоалети.

Когато е по-студено, разчитайте на жакети от букле, трикотаж и други по-плътни материи.

Жакетът е удачно допълнение към костюма с панталон

Купувайки дрехи онлайн, дамите предпочитат костюми с панталон за ежедневно делово облекло. Допълнете с подходящ жакет подходящ за комбиниране с панталона, за да имате още един тоалет за стилно разнообразие. Кройката в стил сако е много актуална за жакетите през този сезон.

Жакети-наметки

Много удобни са жакетите тип наметка, без ръкави. За тях модата за сезона препоръчва изобилие на флорални мотиви и различни орнаменти.

Младите дами могат да заложат не само на спортни якета, но и на жакети

Жакетите в неофициален спортен стил са актуални и удобни. Те ще се впишат в младежкия гардероб и ще направят младите момичета, заменили якетата с модни жакети, изпъкващо уникални.

Жакет със загръщане на предниците

При жакетите много често вместо закопчаване се използва загръщане на предниците. Моделът жилетка „Сърца“, с декоративни елементи в сърцевидна форма на предницата, е с асиметрично оформление на долната част, по-дълга отзад и по-къса отпред. Допълнителният колан е много удобен за закрепване на загръщащите се предници.

 

жилетка „Сърца“

Блестящи елементи

За оригинален тоалет изберете жакет с модните за сезона допълнения от метализирана кожа, лак, пайети или метални декорации.

Костюм от жакет в комбинация с пола

За елегантни съчетания на модерни дамски дрехи костюмите са най-удачният избор. Костюмът от пола и жакет е много удобен за есента.

Жакетът „Бяло букле“ е лек и ефектен, а белият цвят го прави нежен и универсален. Много удобна е сатенената панделка, която се завързва в талията.

Жакетът „Бяло букле“

За да допълните жакета с пола от същия плат, изберете полата „Бяло букле“. И двете дрехи са  от колекцията на Модна къща Twelve O’Clock.

пола „Бяло букле“

Още едно предложение за комбинация от жакет и пола от колекцията е моделът жакет „Червени палми“. Жакетът и полата са от лека материя на принт в черно и червено. С червеното ще се впишете ефектно в палитрата от багри на есента и в пролетното многообразие от цветове в природата. А кройката на жакета, в стил сако, допринася за стилна елегантност.

жакет „Червени палми“


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани