Модни поли за предстоящия езон

Всички дамски дрехи трябва да правят веднага впечатление с оригиналност. Оригиналността включва и семпла, но правеща комплимент на фигурата и най-подходяща за нея кройка, и декорация с детайли, които са в хармония с темперамента на дамата. Ето как ще бъдете модни и оригинални през следващата година с красиви поли от актуалната дамска мода, които можете да комбинирате с много блузи за разнообразие от тоалети.

Цветовете – от ярки и грабващи погледите до заимствани от багрите на есента пастелни тонове

И следващата година предлаганите във всеки моден магазин за дрехи поли ще бъдат решени в многообразие от цветове. За топлия сезон багрите са ярки, а когато настъпи есента, ще греят в меки цветове от нейната палитра.

Елегантната вталена пола с висока талия "Pink Lady" от розов деним е подходяща за носене в офис през есеннозимния сезон.

пола с висока талия

 

Принтовете също имат своето място при полите

И следващата година принтовете ще присъстват в колекциите от модни поли наред с едноцветните материи. Изберете принт според предпочитанията си – геометрични фигури, цветя, етно мотиви. Последните са особено привлекателни. А нетрадиционните принтове ще привличат най-много. В модната линия на Twelve O’Clock за този сезон може да намерите подходящи поли за ежедневието от щампирани платове като "Пола в черно", която е от подходяща и удобна за носене материя със състав 90% памук и 10 % еластан.

щампирана пола

 

Миди поли със загръщане

Полите с миди дължина са най-удобни, особено за работа. За да впечатлите и да се чувствате удобно, изберете модел със загръщане или плохи. Полата от вълна и полиестер "Кафяво каре" , включена в есенната модна линия е с А-образна кройка и две симетрични плохи.

Полата от вълна и полиестер "Кафяво каре"

Черната кожа и денимът са много актуални при полите

Следващия сезон е задължително да имате черна кожена пола, за да бъдете в крак с една от най-актуалните тенденции. Декорациите от метал – капси, катарами и други, изобилстват. Ако вече имате черна кожена пола, освежете я с такива метални акценти.

черна кожена пола

Кожата в други цветове, особено лакирана, също е хит при полите.

Няма да пропуснем и дънковия плат – полите от деним също впечатляват с изобилие от метални декорации.

Плисираната пола заема водещо място в модата за следващата година

Плисето се завръща, което е чудесна новина за дамите със слаба фигура. Дългата плисирана пола е много женствен елемент от дамския гардероб. Но и полата със средна дължина е чудесен избор като елемент от тоалета за свободното време. Моделът на Модна къща Twelve O’Clock пола “Солей“ е на интересен принт от бели чайки на черен фон, много женствен и нетрадиционен.

пола “Солей“

 

Приветствайте асиметрията при полите

Асиметричната кройка винаги прави модела нестандартен. А именно това трябва да търсите в новата мода. Комбинирайте загръщане на предницата с асиметрично оформление на загръщащата част. Асиметрията при подгъва също е много актуална.

асиметрични поли

 

Допълнете с оригинален колан

Към всяка пола актуално допълнение е коланът. Той може да бъде от кожа или от плат, но да е  нестандартен. Най-добър избор от предлаганите колекции от модерни дамски дрехи е колан от плата на полата, с асиметрично закопчаване или завързване. Свободната пола "Ключове" с кожен колан е подходяща както за ежедневието, така и за офис облекло.

Свободна пола от шифон

Блестящите декорации са навсякъде

Материите с блестящи нишки са много подходящи за актуални за следващата година поли. Но блясъкът може да присъства като моден акцент и чрез декорации. Интересно е, че дори разкроените и плисирани поли в новите колекции са щедро украсени с блестящи декорации. Пайетите присъстват неизменно, пришити в линии или фигури.

блестящи поли

Бляскави или щедро разширяващи се с плисета, впечатляващи с ефекта на лакирана кожа или  с нестандартен колан, грабващи погледите с необичайни принтове или асиметрия, полите са залог за моден стил и излъчване за следващата година. Възползвайте се от модните решения, които са в унисон със стила ви, и бъдете уникално и привлекателно актуални.


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани