Роклите с дължина миди за този сезон

За разлика от мини роклите, които се свързват с много млади дами и не са подходящи за сериозни събития, и макси роклите, които са част от официалната дамска мода, но не са толкова удобни за ежедневието, роклите с дължина малко под коляното, така наречената миди дължина, са универсални. Тази есен те са един от акцентите в колекциите от модерни дамски дрехи.

Редица известни дами са показали, че роклята миди може да се носи със стил. Подбрана според тена, фигурата, в модните за сезона цветове и допълнена с елегантни обувки и чанта, тя прави дамата неповторима. За да се постигне елегантно излъчване, моделът трябва да е семпъл, а материята – уникална. Можете да постигнете това с предложенията за миди рокли от колекцията на Модна къща Twelve O’Clock.

Материята трябва да бъде мека и обгръщаща фигурата

Меките платове, които падат добре, са най-подходящи за рокля миди. Изберете рокля от шифон, коприна, атлас, дантела.

За ежедневието предпочитани са роклите от трико. Моделът вталена рокля „Палитра“ е много подходящ за всеки ден, с оригиналния цветен бордюр на долната част. Ръкавите са с дължина три четвърти, удобна за ежедневието и вече срещана и при официални рокли.

 вталена рокля „Палитра“

Сред цветовете наред с ярките са неизменно актуални и универсалните

Една от интересните тенденции в модата за сезона са ярките цветове, по-типични за лятото. Но ние ви съветваме да залагате и на универсалните цветове – бяло, черно, бежово. Те се съчетават лесно и подхождат на всеки вид фигура и тен.

Черната дантела е актуална, както винаги. Красотата й е достатъчна да направи от семплия модел красив тоалет. Оформена като туника с асиметричен подгъв, „Ирис“ е подходящ избор за официално облекло.

 туника с асиметричен подгъв, „Ирис“

Можете да изберете модел, съчетаващ универсални цветове. Комбинацията на бяло и черно е винаги актуална и стилна. Моделът елегантна рокля „Черна илюзия“ е много оригинален с горна част в черно и долна в бяло, с акцентираща черна ивица над подгъва.

 елегантна рокля „Черна илюзия“

Абстрактните щампи и неправилните геометрични фигури са сред избраните от водещите модисти

За дамите, които предпочитат нетрадиционните щампи, водещите трендове за сезона включват абстрактни и неправилни геометрични фигури. Едно от нашите предложения е роклята „Паунови пера“. Щампата, която е много оригинална, и широкият колан на роклята в  резеда я превръщат в бижу. Роклята е без ръкави, така че е удобна за официален случай, а за ежедневието може да се носи със сако.

свободна рокля

Още една оригинална щампа присъства в модела рокля от шифон „Градация“; в него още по-интересно е съчетаването на едноцветна предница в синьо и задна част от щампирана материя.

 рокля от шифон „Градация“

Рокли тип риза – удобни и стилни с миди дължина

За ежедневно удобство и стилна визия много актуални са роклите тип риза. Те могат да се носят и като туники, с панталон. Потърсете дълга дамска риза-рокля в предпочитания от вас онлайн магазин. Струва си да я включите в гардероба си от ежедневни рокли за този сезон.

Обувките към роклята миди

За ежедневието подхождат обувки с нисък ток – те са по-удобни. Но ако сте със закръглена фигура, за предпочитане е и за всеки ден да съчетавате рокля миди с обувки с висок ток.

А за официални случаи несъмнено изборът е един – обувки на висок ток.

 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани