Дългата пола е отново актуална този сезон

Дългата пола е сред универсалните дамски дрехи. Тя е по-удобна от късите поли, придава стилност и е лесна за съчетаване с различни блузи. През зимата е незаменима като основен елемент от топлото облекло, а през лятото цепките осигуряват хладина.

Дълга пола със сако

Това е комбинация, която е основата на разнообразието от тоалети, независимо от актуалната дамска мода за сезона. Дългата пола се комбинира чудесно с късо сако или яке, особено за дами, които не са високи. Комбинирането на различни материи, дори необичайни комбинации като дънков плат и кожа или пола от фина материя с кожено сако, подчертава контраста между тези материи и придава оригиналност.

Традиционно е съчетаването на пола от материя с принт и едноцветно сако. Полата „Пурпурна мрежа“ е с атрактивно прегъване в долната част и ще изглежда стилно със сако в тъмен цвят.

дълга пола „Пурпурна мрежа“

 

Разкроена дълга пола за слаби дами

Разкроената пола стои чудесно на дами със стройна фигура. Полата „Хипноза“ е на фунии в долната част и може да се съчетае както с късо, така и с дълго сако. Шифонената материя е лека и е интересно да се съчетае със сако от груб плат, например дънков, или с кожено сако.

 

дълга шифонена пола

 

Дълга пола с презрамки

Пола с макси дължина, от мека материя, в светли цветове, е идеалният избор за лятото. Потърсете в любимия си бутик за рокли такъв модел, за да се чувствате стилно, удобно и леко.

Интересно решение ви предлага моделът „Дъжд от пеперуди“ - макси пола с твърд колан и презрамки. Тази пола може да се носи и като рокля.

 

 

Дълга пола за ежедневието

За удобен ежедневен тоалет изберете разкроена дълга пола. Много практично е да е с джобове. Полата „Фуксия“ е в атрактивен цвят, с джобове и интересно решение на колана, завършващ с панделка.

 

червена дълга пола

Не винаги комбинирането на дълга пола с колан е удачно

Не забравяйте, че коланът подчертава талията и е подходящ за слаба и висока фигура. В противен случай ще се получи „срязване“ и скъсяване на силуета. Особено ако комбинирате дълга пола и колан в контрастни цветове, скъсяването на силуета е неизбежно и не е от полза за външния вид.

Комбинирайте дългата пола с дълъг шал или гердан

Издължаването, постигнато с тоалет, включващ макси пола, трябва да се подчертае. За това ще ви помогне допълването с дълъг шал или с гердан, който достига поне до средата на гърдите или по-добре до талията. С шал и гердан ще промените визията си, дори полата и блузата или сакото да са семпли. С тях лесно можете да създадете нова визия.

Обувките и чантата допълват тоалета с макси пола за ежедневен или официален стил

Допълнен с обувки без ток или с нисък ток, тоалетът с дълга пола е подходящ за ежедневието. Сменете обувките с обувки с високи токове, допълнете със златни бижута и ще имате официална визия.

Смяната на ежедневния модел чанта с официална чанта плик също помага за бързо създаване на официален тоалет. Така с една и съща пола, за предпочитане от лека материя като шифон, можете да се отправите на работа или на официално събитие.

 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани