Модните цветове на облеклото през есента

Тази есен сред модните цветове ще има не само пастелни, но и ярки

Есента е на прага, приготвила палитра от пастелни цветове, за да обагри дърветата. Чувствате ли се готови да обновите гардероба си с модерни дамски дрехи според тенденциите за този сезон? Пригответе се за изненада – предложенията не са пастелни, а ярки. Ще разгледаме модните за тази есен цветове и ще ви предложим и рокли онлайн в тези трендове.

 

Оранжево, жълто и червено

Оранжевото и жълтото всъщност са част от есенното многообразие от багри, но тази есен ще добавим и червено. Ако искате нестандартна комбинация и сте готови да комбинирате двата цвята, осъществете това.

Можете да потърсите и модели на ежедневни рокли с допълване на оранжево или червено с контрастни цветове – черно или бяло. Роклята „Портокалов голф“ е свеж и изчистен модел за ежедневието, ефектно допълнен с черна яка и колан.

 

 рокля в оранжево

Ако търсите семпла и ефектна рокля в червено, изберете модела червена рокля „Зора“ - удобна неопренова рокля с цип от деколтето надолу.

 

 червена рокля „Зора“

 

Бяло? Да, именно бяло сред модните цветове за есен 2019!

Изненадващо е, но бялото има своето място в модната палитра за сезона. А тъй като се очаква времето да захладнее, особено вечер, добре е да имате сако или жилетка в този универсален цвят. Лекият жакет „Бяло букле“ е точно за сезона. Моделът е ефектен, втален, с коланче, което се завързва на панделка.

 

 бял жакет

 

Ако сте привърженици на комбинацията бяло с черно, ви препоръчваме роклята „Черна илюзия“. Тя е с горница в черно и пола в бяло, с ефектна черна лента малко над подгъва. 

 

 рокля в черно и бяло

 

Виолетово, отделно или в съчетание с червено

Виолетовият цвят е кадифен и подхожда на дами с всякакъв тен. Ако обаче предпочитате нестандартна, открояваща се комбинация в унисон с дамска мода за сезона, съчетайте виолетовото с червено.

Небесносиньото е задължително

Този нежен цвят обикновено преобладава в летните тоалети, но той е много подходящ и за официални рокли. А тази есен модата го поставя сред централните модни цветове.

Много свежа и подходяща за ежедневието е роклята „Небесен силует“ на Модна къща Twelve O’Clock. Нестандартните ревери и коланчето с метална катарама разнообразяват модела.

 

 синя рокля

 

За дамите, предпочитащи спортно облекло и най-вече дънки, предлагаме един нестандартен модел на панталон в светлосиньо и бяло - „Тексас“. Този панталон е много ефектен и практичен със страничното закопчаване и възможността за стесняване на крачолите в долната част.

 

 панталон със странично закопчаване

 

Тази есен сменете пастелното зелено с изумрудено

Изумрудено зеленото е привлекателно ярко и придава свежест. Изберете тоалет в този цвят, или съчетайте блуза или рокля в изумрудено с черно сако.

Цветът фуксия също присъства в модната палитра за есен 2019

Това е ярък цвят, който не се среща често в дамските тоалети, особено за ежедневието. Но ако ви харесва и винаги сте искали да имате поне една рокля в този цвят, модата за сезона ви предоставя тази възможност.

Друго решение е шал в цвят фуксия, който се съчетава отлично с тоалет в черно и го освежава.

Ярките цветове за есен 2019 ще ви заредят с енергия и свежест

Модата за сезона налага необичайно предимство на ярките цветове. Следвайте тенденциите, когато обновявате гардероба си. Винаги е за предпочитане да си купувате универсални, лесно съчетаеми дрехи, но е добре при всяко обновяване да си осигурите и поне една дреха в най-изненадващите елементи на стила за сезона. Така ще се заредите със свежест и настроение.

 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани