Джоузеф Абоуд иска момчетата да се обличат като мъже

Джоузеф Абоуд иска момчетата да се обличат като мъже - тема в блога на Twelve O'clock

"Вече няма сезони. Модата се превърна в едно много дълго изречение.", заявява Джоузеф Абоуд, докато се подготвя за есенната мъжка колекция за 2017 година. 66-годишният дизайнер разбира много добре пулса на модата и никога не пропуска възможността да предложи нещо ново на пазара. През последните две години може да се радва на наградата за най-добър мъжки дизайнер, но въпреки това не може да се нареди до дизайнери и звезди като Калвин и Ралф.
Неговият успех се прекъсва за кратко, когато дизайнерите решават да поискат свобода и да започнат да произвеждат дрехи със собственото си име. През 2013 година всичко приключва и днес Джоузеф държи успешен онлайн бизнес, както и магазин на Мадисън Авеню.

Джоузеф Абоуд иска момчетата да се обличат като мъже - тема в блога на Twelve O'clock

Той е виждал всичко от времето, в което костюмът наистина се превръща в чиста класика, до момента, когато вече се превръща в нещо по-освободено от стила на униформата. Благодарен е на интернет и факта, че младите все по-често изследват всеки елемент, преди да го закупят. Джоузеф идва от работещо семейство, баща му работи в консервна фабрика като механик, докато не си счупва гърба от работа, майка му има две работи и всичко това, за да може той да посещава колеж. Резултатът се забелязва веднага, защото по пътя той трябва да се облича малко по-различно и да разбере, че добре облеченият мъж наистина може да отваря сам врати. И до днес признава, че единствената му цел е била да помогне на американските мъже да се обличат малко по-изискано и малко по-удобно. Най-голямата му мечта е да помогне на момчетата да започнат да се обличат като мъже, а с това и да промени държанието им.

Снимки: NYTimes


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани