Безплатна доставка над 50 лева!
Menu

Летни неопренови обувки - защо не

Публикувано на 06 Юли 2016

Едва ли има дама, която да не е обсебена от обувките и преследването им. Всяка разпродажба се превръща в малък лов и откриването на точният модел е формален празник. През лятото предпочитаме отворените обувки, които не натоварват ходилото и ни позволяват да извървим километри, без да мислим за последствията. Нито една принцеса не върви на такива дълги разстояния, но пък заслужава да се чувства удобно.

Ето защо представяме една малка иновация, която може да бъде оценена само от жените, които обичат истинският комфорт. Компанията See Star е направила еспадрили - любимите летни обувки на Коко Шанел - от неопрен. Това е материята, която ще остане свежа и запазена до последния горещ ден и ще пощади вашите ходила и през най-горещите дни.

В търсенето на мултифункционалната обувка, изобретателите споделят, че са търсили обувка, с която да можете да влезете във водата, да отидете на обяд с нея, да се разходите из града или дори да се повозите на гондола. Морските обувки ще бъдат най-доброто съчетание за водните повърхности и градският асфалт. И понеже знаем, че всяка дама има свой индивидуален стил, продуктът ще се предлага във всякакви цветове, има възможност за принтиране на щампи и ще струва само 78 долара. 

0 коментара

Коментирайте

Всички коментари в блога се преглеждат, преди да се публикуват.

Абонирайте се за бюлетина ни

Абонирайте се, за да сте винаги в час с нас :)

Sale

Unavailable

Sold Out