Летни неопренови обувки - защо не

Едва ли има дама, която да не е обсебена от обувките и преследването им. Всяка разпродажба се превръща в малък лов и откриването на точният модел е формален празник. През лятото предпочитаме отворените обувки, които не натоварват ходилото и ни позволяват да извървим километри, без да мислим за последствията. Нито една принцеса не върви на такива дълги разстояния, но пък заслужава да се чувства удобно.

Ето защо представяме една малка иновация, която може да бъде оценена само от жените, които обичат истинският комфорт. Компанията See Star е направила еспадрили - любимите летни обувки на Коко Шанел - от неопрен. Това е материята, която ще остане свежа и запазена до последния горещ ден и ще пощади вашите ходила и през най-горещите дни.

В търсенето на мултифункционалната обувка, изобретателите споделят, че са търсили обувка, с която да можете да влезете във водата, да отидете на обяд с нея, да се разходите из града или дори да се повозите на гондола. Морските обувки ще бъдат най-доброто съчетание за водните повърхности и градският асфалт. И понеже знаем, че всяка дама има свой индивидуален стил, продуктът ще се предлага във всякакви цветове, има възможност за принтиране на щампи и ще струва само 78 долара. 


Стари постове Най-новите постове

Оставете коментар

Моля имайте предвид, че коментарите ви може да подлежат на одобрение, преди да бъдат публикувани